FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - CFR 0-1

Suporterii arădeni i-au taxat pe fotbaliștii lui CFR Cluj » De ce tot stadionul a scandat împotriva elevilor lui Dan Petrescu

Suportrii UTA-ei au scandat împotriva jucătorilor lui CFR Cluj
Foto: GSP
Suportrii UTA-ei au scandat împotriva jucătorilor lui CFR Cluj Foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 27 septembrie 2021 10:12 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 10:38

CFR Cluj a câștigat la limită, scor 1-0 duelul cu UTA Arad din etapa 10 a Ligii 1. În finalul partidei, suporterii arădeni au scandat împotriva campioanei, după ce clujenii au tras de timp pentru a obține cele 3 puncte.

Detaliile meciului UTA - CFR 1-0

CFR a suferit enorm pentru victoria de la Arad, iar elevii lui Dan Petrescu au folosit toate mijloacele posibile în finalul partidei pentru a trage de timp și a stopa orice șansă a elevilor lui Laszlo Balint de a egala.

„Rușine să vă fie!”

Momentul care le-a „pus capac” fanilor UTA-ei se petrece în al doilea minut al prelungirilor, când Bălgrădean, deja avertizat pentru tragere de timp l-a lăsat pe Mike Cestor să bată un aut de poartă. Fundașul central nu s-a grăbit deloc spre minge, iar până la urmă a fost și el avertizat pe „centralul” Horia Mladinovici.

„Schema” clujenilor i-a indignat total pe suporterii arădeni, care au început să scandeze. „Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie!” a fost deviza strigată de toți spectatorii de pe stadionul „Francisc Neuman”.

FOTO. Cele mai tari imagini din UTA - CFR Cluj

FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
+13 FOTO

Laszlo Balint, mâhnit după primul eșec la Arad al sezonului: „I-am dominat tot meciul”

La finalul partidei, antrenorul gazdelor s-a declarat nemulțumit de rezultat, spunând că echipa sa a fost peste CFR pe toată durata partidei.

„Ar trebui să încep prin a felicita adversarul, și-a atins obiectivul. Sunt mulțumit de efortul băieților și de modul în care au aplicat planul tactic pentru acest meci. Am dominat campioana de la un cap la celălalt al meciului! Duelul a fost decis de o superexecuție a lui Alex Chipciu, care nu are un salariu mare degeaba”, a declarat Balint la flash-interviu.

E o senzație de amărăciune, de supărare, am controlat meciul, meritam mult mai mult. Ei merg cu 3 puncte, noi nu acumulăm nimic. E păcat, că am avut ocazii, dar nu am reușit să înscriem. Nici dacă mai jucam o zi nu marcam. Am făcut un joc bun, dar fotbalul e pe goluri 
-Ioan Hora, atacant UTA

Citește alte știri din Liga 1:

Fotbalistul care a impresionat în meciul UTA Arad - CFR Cluj 0-1: „El a schimbat jocul”

Se vede mâna lui Iordănescu! În bine sau în rău? » 3 aspecte schimbate de la venirea lui Edi la FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
410608300481171
Turtzu Petru Doboș  •  27 Septembrie 2021, 17:07
Postat de csa_si_fcsb_inseamna_steaua pe 27 Septembrie 2021, 16:24

Tu, cat si iubitul tau franar de mai jos, sunteti din acelasi aluat. Jigniti, si evitati sa dati un raspuns argumentat. Ca deh, e usor sa jignesti din spatele unui monitor, dar in acelasi timp ii numesti pe altii 'goanga de tastatura' :))). Sau consideri ca eu te-am jignit, numindu-te 'franar'? DEZVOLTA, TE ROG! :))))

Am remarcat! Și tot dintr-un acces de sportivitate au aruncat cu sticle și flacoane in teren. Ei nu trebuiau să-i taxeze pe clujeni, ci să-i taxeze pe ai lor că n-au marcat. Acolo nefiind patinaj artistic, contau doar golurile și, in cazul nostru o victorie în deplasare. Restul sunt vorbe de clacă.

csa_si_fcsb_inseamna_steaua
csa_si_fcsb_inseamna_steaua  •  27 Septembrie 2021, 16:24
Postat de ionica007 pe 27 Septembrie 2021, 15:45

Prostache, nu esti tu in masura sa ma caracterizezi, goanga de tastatura...:)... SIGUR faci parte din genul ala de la bari care le stiu pe toate, mari smecheri ascunsi in spatele anonimatului, si care iesiti in lume musai trebuie sa stea cate trei-patru la un loc, altfel se pierd in multime. In rest nu are rost sa raspund alegatiilor tale, CHIAR nu pot cobora pana acolo... Pentru mine discutia cu un TROLL este incheiata... Multe ''fructe de padure'' fcfcsb-ului si Stelei deopotriva...:)...

Tu, cat si iubitul tau franar de mai jos, sunteti din acelasi aluat. Jigniti, si evitati sa dati un raspuns argumentat. Ca deh, e usor sa jignesti din spatele unui monitor, dar in acelasi timp ii numesti pe altii 'goanga de tastatura' :))). Sau consideri ca eu te-am jignit, numindu-te 'franar'? DEZVOLTA, TE ROG! :))))

csa_si_fcsb_inseamna_steaua
csa_si_fcsb_inseamna_steaua  •  27 Septembrie 2021, 16:21
Postat de c23665 pe 27 Septembrie 2021, 14:09

Ai aprobare sa fii atat de prost?! Sau voi, cei cu dunga rosie pe buletin nu aveti nevoie...

Asta stiti voi franarilor, de asta va uraste lumea, atat in Cluj, cat si in restul tarii (cel mai recent, la Arad). Ca sunteti prosti, aroganti, inculti. Nu aveti replica, nu aveti argumente, dar stiti doar sa jigniti. Si pe urma ma numiti pe mine 'troll'. Asa ceva :))))

Vezi toate comentariile (37)
Comentează
Close