FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - CHINDIA 0-2

Declarația zilei în Liga 1: „Băiatul meu de 14 ani dădea gol din acele poziții”

Chindia a învins-o pe UTA, scor 2-0. Laszlo Balint, antrenorul arădenilor, e uluit de ratările echipei lui. +33   FOTO
Chindia a învins-o pe UTA, scor 2-0. Laszlo Balint, antrenorul arădenilor, e uluit de ratările echipei lui.

Articol de GSP - Publicat luni, 01 noiembrie 2021 20:26 / Actualizat luni, 01 noiembrie 2021 20:27

Chindia a învins-o pe UTA, scor 2-0. Laszlo Balint, antrenorul arădenilor, e uluit de ratările echipei lui.

Vezi AICI programul etapei #14!

„Au fost două părţi total diferite. Până la primul gol am controlat meciul de o manieră categorică, am reuşit să avem multe situaţii, nici până acum nu pot să înţeleg cum se poate rata din asemenea situaţii. Copilul meu are 14 ani şi sunt sigur că ar fi dat gol din poziţiile respective. Mă bucur că echipa mea a reuşit ce ne-am propus, să punem presiune pe o echipă care se apară foarte bine, să avem ocazii, nu puţine, ba chiar foarte mari.

Balint îşi asumă inclusiv rezultatul de azi. Nu numai Balint face greşeli şi sunt anumite lucruri care trebuie să fie luate în piept, să şi asume mai multă lume din club anumite lucruri.

Chiar le-am spus băieţilor în vestiar că azi am demonstrat că nu merităm să fim în play-off. Nu e obiectiv trasat de conducere, e un obiectiv trasat de noi în vestiar, dar dacă voiam să fim în play-off, meciul de azi trebuia câştigat sub orice formă. Nu aveam voie să ratăm din situaţiile respective şi nu aveam voie să primim gol de la o echipă care ne-a dat gol din out. E de neconceput pentru o echipă care îşi propune mult”, a declarat Balint la Telekom Sport.

UTA - Chindia Târgoviște 0-2. Unii cu ocaziile, alții cu golurile

În ciuda nenumăratelor șanse mari de a marca, „Bătrâna Doamnă” nu a reușit să scoată niciun punct din partida cu Chindia.

Laszlo Balint a pregătit această partidă cu gândul la cele 3 puncte. Însă spre deosebire de etapa trecută, în care arădenii au stat la așteptare și au profitat de greșelile adversarilor, lucrurile au stat diferit. Jucătorii gazdelor au fost foarte puțin inspirați și au ratat ocazie după ocazie. În prima repriză, mai întâi Hora a ratat inexplicabil cu poarta goală, după care Miculescu a șutat dezamăgitor dintr-o poziție excelentă. 

Ratarea campionatului? Ioan Hora și-a bătut joc de o ocazie rarisimă în UTA - Chindia!
UTA - CHINDIA
Ratarea campionatului? Ioan Hora și-a bătut joc de o ocazie rarisimă în UTA - Chindia!

Unii cu ocaziile, alții cu golurile » Chindia dă lovitura la Arad, într-un meci dominat copios de arădeni

La reluare, lucrurile au stat la fel. UTA a fost formația care a presat și a căutat golul, în timp ce Chindia a stat organizată în defensivă, încercând să apere rezultatul. După o bară a lui Ubbink și încă o ratare imensă a lui Batha, oaspeții au dat lovitura. Mingea a ajuns în careul gazdelor după un aut, iar Popadiuc l-a învins pe Iacob cu un șut necruțător. 

FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
+29 FOTO

Răniți în orgoliu, arădenii s-au năpustit din nou asupra porții adverse, dar n-au reușit să producă pagube. Datorită unei zi de grație în care s-a aflat Căbuz, a unei defensive extrem de organizate, dar și norocului, băieții lui Săndoi au reușit să plece fără gol de la Arad. 

Mai mult, profitând de un contraatac excelent, Neguț a zburdat spre poarta lui Iacob și a închis meciul. Se spune că „Ocaziile în fotbal se răzbună". Iar această partidă este exemplul perfect care adeverește această expresie.

Citește mai multe știri: 

Ilie Dumitrescu remarcă un jucător de la FCSB: „Vreau să-l laud, am promis”

EXCLUSIV Sepsi îi răspunde lui Grozavu: „Niște minciuni ordinare! A vrut să dea un jucător de bază la FCSB!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dora
dora  •  01 Noiembrie 2021, 22:58
Postat de legio.sud pe 01 Noiembrie 2021, 21:01

Gyusi asta se dădea spectaculos după ce i-au măcelărit pe craioveni și au câștigat ( trebuiau sa rămână in 9 chiar ) Roger Jr. trebuia sa facă dus din min. 32 . Dar mai este și returul !!!

Roger visează un transfer la CFR dar, ghinion, Dan Petrescu nu a auzit de el! Pe Miculescu îl vrăjește Bogdan Apostu că îi găsește echipă bună afară și i s-au urcat la cap fumurile de mare vedetă!

legio.sud
legio.sud  •  01 Noiembrie 2021, 21:22
Postat de dora pe 01 Noiembrie 2021, 21:05

V-a adus Bogdan Apostu numai jucatori limitați in vara aceasta...cum puteti sa ii acceptati asa de buni pe protejatii acestuia ?

Așa este dar ei ii văd valori !!! La aproape toate cluburile se întâmpla asta . Poate la Gigi , cumva mai rar la CFR sau Craiova , in rest este la fel sunt aduși mai mult pe combinații , antrenor - agent sau dir. sportiv -agent !!!

dora
dora  •  01 Noiembrie 2021, 21:05

V-a adus Bogdan Apostu numai jucatori limitați in vara aceasta...cum puteti sa ii acceptati asa de buni pe protejatii acestuia ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează