FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-2

Contestat de suporteri, Ilie Poenaru și-a îndreptat atenția tot către jucători: „M-am săturat să tot vorbesc!”

Ilie Poenaru / Sursă foto: Alexandra Fechete +35   FOTO
Ilie Poenaru / Sursă foto: Alexandra Fechete

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 octombrie 2022 21:12 / Actualizat duminica, 23 octombrie 2022 21:21

Ilie Poenaru, antrenorul celor de la UTA, și-a spus nemulțumirile la finalul partidei cu Universitatea Craiova, scor 1-2. Tehnicianul de 45 de ani, căruia fanii i-au cerut demisia la finalul partidei, e dezamăgit de erorile propriilor jucători. 

„Am început bine meciul. Apoi, n-am înțeles de ce am făcut pasul în spate și ne-am retras. Am fost egalați, ne-am pierdut oamenii de sub marcaj.. Am încercat să ținem echipa cât mai sus, să nu le oferim spații, să facem translația cât mai bine, să verticalizăm cât mai bine”, și-a început Poenaru discursul. 

Ilie Poenaru: „Sunt supărat pe Paul Anton”

Acesta a cotinuat: „Apoi, intervine greșeala făcute de Paul (n.r. - eliminarea lui Paul Anton, după o intrare brutală asupra lui Vătăjelu). Ne așteptam ca adversarul să aibă posesia și, judecând după sistemul utilizat de ei, era greu să contracarăm lucrul acesta. Sunt supărat pe Paul Anton, da! Cum primim cartonaşele roşii... pe prostiile pe care le facem. Chindriş va plăti şi el, e o pedeapsă financiară.

Ne-am creat chiar și așa niște ocazii, dar ăsta este fotbalul, niște detalii fac diferența tot timpul. M-am săturat să tot vorbesc! Până nu vom începe să luăm cele mai bune decizii atât în ofensivă, cât și în ofensivă, vom tot ajunge în situația asta” a spus Ilie Poenaru, la microfonul Orange Sport.

UTA - Universitatea Craiova 1-2. Baiaram la Arad: oltenii au revenit de la 0-1, ajutați și de omul în plus. Lui Poenaru i s-a cerut demisia
UTA - CSU Craiova 1-2
UTA - Universitatea Craiova 1-2. Baiaram la Arad: oltenii au revenit de la 0-1, ajutați și de omul în plus. Lui Poenaru i s-a cerut demisia

Ilie Poenaru: „Nu mă gândesc să plec”

Întrebat despre scandările suporterilor, care i-au cerut demisia, Ilie Poenaru s-a rezumat la a spune: 

„Nu mă gândesc să plec, deocamdată. După turul de campionat, voi vorbi cu conducerea şi vedem ce decizie se va lua. Voiam să avem peste 20 de puncte după tur, că acolo se fac punctele”, a declarat Poenaru. După 15 etape, „Bătrâna Doamnă” contabilizează 16 puncte, fiind pe locul 13. 

FOTO / Cele mai tari cadre surprinse în confruntarea UTA - Universitatea Craiova 1-2

UTA - Universitatea Craiova / foto: Alexandra Fechete
UTA - Universitatea Craiova / foto: Alexandra Fechete
UTA - Universitatea Craiova / foto: Alexandra Fechete
UTA - Universitatea Craiova / foto: Alexandra Fechete
UTA - Universitatea Craiova / foto: Alexandra Fechete
+31 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

Rădoi, despre vestea săptămânii la Craiova: „Nu văd o colaborare directă cu Rotaru”

După o prestație ca-n vremurile bune, Dan Nistor anunță: „O să fiu acel Nistor pe care-l știe toată lumea!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ambrus
ambrus  •  23 Octombrie 2022, 22:51

lie Poenaru: „Nu mă gândesc să plec” Întrebat despre scandările suporterilor, care i-au cerut demisia, Ilie Poenaru s-a rezumat la a spune: „Nu mă gândesc să plec, deocamdată. După turul de campionat, voi vorbi cu conducerea şi vedem ce decizie se va lua. Ar trebui să te găndești domnule Poienaru!!! Gyuszi Balint a fost mult de asupra dumneavoastră, ca om și ca antrenor. Nu ai cum să fi nemulțumit de echipă, dacă tu nu cunoști nici cele mai elementare manevre tactice de antrenorat!!! Această echipă dacă ar fi pe mâna lui Gzusyi Balinr ar fi demonstart că știe să joace fotbal, dar în cazul de față este o echipă care semnifică zero barat. Conduerea ar trebui să chibzuească un pic asupra acestui fapt... Nu este vorba despre echipă, care nici ea nu este strălucită, dar este vorba despre un antrenor care este egal cu zero, părerea mea.

mpldm
mpldm  •  23 Octombrie 2022, 22:27

Alooo... Voi nu stiti cine a fost de fapt dl. Poenaru... Va rog sa va interesați ce făcea la Brăila și cum castiga/pierdea meciurile...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează