FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - FARUL 0-0

Hagi, furios după revenirea pe bancă: „Altfel, ne lăsăm de fotbal!”

UTA și Farul au remizat, scor 0-0, în prima etapă din Liga 1. Gică Hagi, antrenorul dobrogenilor, consideră că echipa sa ar fi trebuit să beneficieze de un penalty în minutul 26. +32   FOTO
UTA și Farul au remizat, scor 0-0, în prima etapă din Liga 1. Gică Hagi, antrenorul dobrogenilor, consideră că echipa sa ar fi trebuit să beneficieze de un penalty în minutul 26.

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 iulie 2021 20:59 / Actualizat duminica, 18 iulie 2021 20:59

UTA și Farul au remizat, scor 0-0, în prima etapă din Liga 1. Gică Hagi, antrenorul dobrogenilor, consideră că echipa sa ar fi trebuit să beneficieze de un penalty în minutul 26.

Toate detaliile despre UTA - Farul, AICI!

Programul și rezultatele primei etape din sezonul 2021-2022

Totul s-a petrecut la o fază fixă executată de Alexi Pitu, când Medimorec a căzut peste Ionuț Larie în careul gazdelor:

Hagi, furios după revenirea pe bancă: „Altfel, ne lăsăm de fotbal!”

Circumstanțe de penalty, numai că arbitrului Marcel Bîrsan i s-a părut prea puțin pentru a indica punctul cu var.

UTA - Farul 0-0 » Gică Hagi: „Vom fi mai puternici”

Așa cum s-a dus meciul, i-am felicitat pe jucători, au făcut un efort fantastic. Am întâlnit un adversar care joacă bine acasă. A doua repriză am început cu 2-3 copii, născuți în 2000, 2003. 

Dacă rămâneam în 11, aveam și noi șansa noastră. Pe final a trebuit să ne apărăm, să ținem de rezultat. Dănuleasa e ok. A avut ghinion săracul. 

În prima repriză am avut un penalty clar la Larie! Dacă nici ăla nu e, ne lăsăm de fotbal. Momentan, nicio echipă nu-i la potențial maxim. Noi vom fi și mai puternici după ce vor reveni fotbaliștii de la Jocurile Olimpice”, a declarat Hagi la Telekom Sport.

FOTO: Alexandra Fechete
Hagi FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
Hagi FOTO: Alexandra Fechete
+28 FOTO

Momente de panică în UTA - Farul

Gabriel Dănuleasa (18 ani), jucătorul Farului, și Roger (25 de ani), mijlocașul celor de la UTA, s-au ciocnit violent în minutul 77 al partidei de la Arad.

Dănuleasa, fundaș central de meserie, a fost introdus de Gică Hagi pentru ultimul sfert de oră, după eliminarea lui Dussaut. Elanul îl putea costa câteva minute mai târziu.

FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
+32 FOTO

În minutul 77 a venit lansat și a respins cu capul o minge, la centrul terenului. Brazilianul Roger a ajuns mai târziu, iar cei doi s-au lovit violent. Dănuleasa s-a prăbușit inert pe gazon.

După 8 minute de întrerupere, jocul a fost reluat. Gabriel Dănuleasa, conștient, a părăsit terenul pe targă, cu gâtul imobilizat și cu o rană vizibilă la nivelul feței. în tot acest timp, fanii prezenți în tribunele arenei „Francisc Neuman” au aplaudat, în semn de încurajare.

Citește mai multe știri din Liga 1:

„Ce să caute la FCSB?” » Becali și-a desființat cel mai bun jucător! Gigi a comis-o

Cum a ajuns Dinamo! „Dacă putem, le dăm 9! Oricum, nu știm prea multe despre ei”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
euty
euty  •  19 Iulie 2021, 21:05
Postat de 1ianuarie pe 19 Iulie 2021, 10:48

In ce calitate arunci cu vorbe?

Pt gsp e ok ca un nimeni sa arunce cu *** in Hagi dar daca eu ii spun astuia *** mi se sterge comentariul

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

giuliano.junc
giuliano.junc  •  19 Iulie 2021, 20:00

Tot respectul pentru marele fotbalist Gică Hagi. Din păcate se pare că el însuși nu se prea respectă. Pot înțelege temperamentul coleric, subiectivismul antrenorului, chiar și tactica de a pune presiune pe arbitrii. Dar există o graniță pe care dacă o treci, manifestările degenerează în circ. Iar ce a făcut Hagi la Arad pe margine a fost circ. Și nu e prima dată când face asta pe marginea terenului. Păcat. E jenant să vorbească despre arbitraj după meciul ăsta. Gol valabil anulat la Hora și o manieră de arbitraj tendențioasă în ultimele 15 minute. Dar asta e, Hagi profită de statutul său de Rege și se știe din istorie că atunci când regii vorbesc, lumea se închină și aprobă; mai puțin câte un copil care are nonșalanța de a striga uneori ”regele e gol!”. Dar cine să-l asculte?

dansy
dansy  •  19 Iulie 2021, 11:28

Cotonogarii de la UTA au mai nenorocit un jucator.Hagi nu stie sa vorbeasca dar are dreptate.A fost penalti clar,dar Barsan este un arbitru incompetent care a distrus multe meciuri.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează