FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - FARUL 0-1

VIDEO + FOTO Adrian Mazilu, jokerul „Regelui” Hagi la Arad » Farul e sigură de primul loc și la finalul etapei #27! Clasamentul ACUM

Adrian Mazilu, decisiv în UTA - Farul / FOTO: Alexandra Fechete +21   FOTO
Adrian Mazilu, decisiv în UTA - Farul / FOTO: Alexandra Fechete

Articol de , - Publicat vineri, 24 februarie 2023 22:29 / Actualizat vineri, 24 februarie 2023 22:29

Farul s-a impus în deplasarea cu UTA, scor 1-0, și e sigură de poziția de lider și la finalul rundei cu numărul 27 din SuperLigă. 

Programul etapei #27 din Superliga

Liderul Farul și-a făcut treaba și în deplasarea de la Arad, în fața unei asisențe gălăgioase, de 7.313 persoane. Fără să impresioneze, dominați în multe momente ale meciului, elevii lui Gică Hagi au lovit o dată și bine. 

Mititelu crede că a găsit „portița” pentru rejucarea meciului cu Sepsi: „Decizia e NULĂ! Nu am spus-o până acum, nu am vrut să îi tulbur pe băieți”
FCU Craiova - CS Mioveni 2-1
Mititelu crede că a găsit „portița” pentru rejucarea meciului cu Sepsi: „Decizia e NULĂ! Nu am spus-o până acum, nu am vrut să îi tulbur pe băieți”

Adrian Mazilu, decisiv în UTA - Farul 0-1

Introdus în minutul 56, Adrian Mazilu a marcat la prima lui acțiune periculoasă. L-a ridiculizat pe Benga, după exact o oră de joc, și a tras la colțul lung, pe lângă Balauru. Arădenii, frustrați de câteva decizii ale brigăzii conduse de Szabolcs Kovacs, au presat în van, Aioani fiind nevoit să intervină salvator o singură dată. 

+17 FOTO

La ultima acțiune, Benga își putea lua revanșa. A șutat în forță, de la 20 de metri, dar mingea s-a scurs la câțiva centimetri de bară. 

Clasamentul în SuperLigă după UTA - Farul 0-1

Farul ajunge la 58 de puncte și e sigură de primul loc și la finalul acestei runde. UTA rămâne penultima cu doar 24 de puncte. 

FINAL » UTA - Farul 0-1

UTA - Farul, echipe de start:

UTA: D. Balauru - R. Benzar, Chindriș, Benga, Abeid - P. Anton, Batha, Ubbink - Roger, Miloseic, R. Pop 
Rezerve: Kucher - Vukcevic, Barbosa, Erico da Silva, Cascini, Otele, Postolachi, Pașcalău, Hoxallari 
Antrenor: Laszlo Balint 

Farul: Aioani - Sîrbu, Larie, M. Popescu, Borza - Artean, Nedelcu, Grameni - Alibec, L. Munteanu, E. Sali 
Rezerve: Buzbuchi - Baravykas, Ad. Mazilu, Grobry, V. Morar, Mateus Santos, Casap, Boli, Kiki 
Antrenor: Gheorghe Hagi

Stadion: „Francisc Neuman”
Arbitru: Kovacs Szabolcs (Carei - Satu Mare), A1: Danşa Ciprian Florin (Satu Mare), A2: Popescu Adrian (Craiova - Dolj), Arbitru VAR: Popa Cătălin (Piteşti - Argeş), Arbitru AVAR: Stroe Gabriel Sabin (Piteşti - Argeş)

Citește și: 

Elvir Koljic, despre cel mai mai greu moment din carieră: „În câteva zile mi s-a schimbat viața
CSU CRAIOVA
Elvir Koljic, despre cel mai mai greu moment din carieră: „În câteva zile mi s-a schimbat viața" + promite că aduce titlul la Craiova
Gigi Becali, contrazis în direct de antrenorul pe care a vrut să-l aducă la FCSB: „Eu aș juca în continuare cu ei! Ar trebui să ții cont de asta”
FCSB
Gigi Becali, contrazis în direct de antrenorul pe care a vrut să-l aducă la FCSB: „Eu aș juca în continuare cu ei! Ar trebui să ții cont de asta”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
grigs1981
grigs1981  •  25 Februarie 2023, 18:18

Farul este ajutata de arbitri etapa de etapa...le sunt iertate faulturi,cartonase,atitudini sanctionabile gen Alibec,presiuni cu injuraturi de la marginea terenului si presiuni televizate dupa cele cateva meciuri in care nu a iesit rezultatul dorit...Daca nu ia acest campionat,cuplul cumnatilor din fotbalul romanesc(cate titluri avea Hagi acum,daca Popescu era la FRF?)vor ameninta ca pleaca din fotbalul romanesc!Se duc la Galata...harneala aia ca Hagi e dorit in strainatate dar el vrea sa munceasca pentru fotbalul romanesc,plin de talente(in echipa lui),bla-bla-bla...Reminiscentele comuniste nu vor disparea curand din fotbalul romanesc,prea se joaca politic!

miki123
miki123  •  25 Februarie 2023, 08:05
Postat de adriann_ pe 24 Februarie 2023, 23:06

O sa rada toata Romania in hohote daca mai ia Hagi inca un titlu cu echipa lui minuscula, in timp ce ciobanul bate din buze a paguba pentru al nspelea an consecutiv :))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Lucian19761976
Lucian19761976  •  25 Februarie 2023, 00:03

Japca cu arbitrii . Rosu faru clar si 11 m ptr uta. Puticu de gradina marele rege gica hagi asa vrea sa castige campionatul? Penibil. Bine a zis danut lupu de piticu de gradina numit hagi

Vezi toate comentariile (13)
Comentează