FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - FCSB 3-1

Jucătorii FCSB au găsit un „inamic” comun pentru eșecul cu UTA » Analiștii TV, inclusiv Lăcătuș, i-au contrazis din studio

Foto: Alexandra Fechete (Arad) +13   FOTO
Foto: Alexandra Fechete (Arad)

Articol de - Publicat duminica, 05 martie 2023 23:32 / Actualizat luni, 06 martie 2023 00:10

Florinel Coman (24 de ani) și David Miculescu (21) au găsit un „inamic” comun după UTA - FCSB 3-1, gazonul de pe stadionul din Arad. Analiștii Marius Lăcătuș și Viorel Moldovan au văzut alte probleme în jocul „roș-albaștrilor”.

FCSB a fost neputincioasă în repriza secundă de la Arad, într-o etapă în care avea șansa să se apropie la numai 4 puncte de liderul Farul.

UTA a câștigat cu 3-1 în fața „roș-albaștrilor” după o repriză secundă foarte bună, în care a lovit de două ori.

Nu s-a văzut la TV » Mesajul tăios afișat de ultrașii arădeni în războiul FCSB - CSA Steaua: „O vom spune neîncetat”
UTA - FCSB
Nu s-a văzut la TV » Mesajul tăios afișat de ultrașii arădeni în războiul FCSB - CSA Steaua: „O vom spune neîncetat”

Florinel Coman și David Miculescu au dat vina pe gazon după UTA - FCSB 3-1

La final de meci, David Miculescu și Florinel Coman, doi dintre jucătorii de atac titulari de la FCSB, au dat vina pe starea gazonului de la Arad.

„Am avut un meci foarte greu, pe un teren la fel de greu, cu o echipă în foame de rezultate, care a pregătit meciul foarte bine. Au câștigat duelul aerian și asta a fost soarta. Nu am putut să ne facem jocul pe care-l cunoaște toată lumea, n-am avut o posesie foarte bună, dueluri unu contra unu puține din cauza terenului.

UTA a meritat să câștige în această seară. Astea sunt motivele. Nu am reușit să recuperăm pe mingea a doua, ei au venit cu mingi lungi și noi nu am avut echipa compactă, am stat lăbărțați și asta a fost.

Am făcut tot posibilul, am fost conduși, am reușit să egalăm, am avut ocazii, dar este normal ca suprafața să ne pună probleme. Ați văzut ce fotbal jucăm acasă...”, a precizat Florinel Coman.

Miculescu l-a completat: „Am și vorbit înainte de meci să câștigăm, să fim acolo sus după ce s-au încurcat Farul și Rapid. Pe noi, terenurile astea nu ne avantajează deloc.

Noi pasăm în mod normal, dar astăzi a trebuit să jucăm numai minge lungă. Nu ne-a ajutat deloc asta. Bine, înainte de pauză aș fi putut face 2-1 și ar fi fost alt rezultat la final”.

De mâine o luăm de la capăt. Așteptăm meciul cu Sepsi, trebuie să jucăm cum am făcut-o până acum. 

- Florinel Coman, atacant FCSB

Analiștii TV, inclusiv Lăcătuș, i-au contrazis pe Coman și Miculescu

Marius Lăcătuș, fost mare jucător al Stelei, consideră că alte aspecte au făcut diferența, nu gazonul de pe stadionul „Francisc Neuman”: 

„Terenul nu a părut așa rău. Mai departe, cred că ar fi trebuit să se uite puțin la atitudine. UTA în repriza a doua i-a bătut bine de tot la cum s-au prezentat. Mă refer la atitudine, agresivitate în ambele faze”, a spus Lăcătuș la „Fotbal Club”, pe DigiSport. 

Joc haotic, fără idei, fără cap, fără agresivitate pozitivă. Un joc care m-a surprins și pe mine, nu mă așteptam, ținând cont de ultimele partide. Am văzut meciuri bune ale FCSB-ului, chiar i-am lăudat pe jucătorii de acolo, dar azi au fost depășiți din toate punctele de vedere.

Posibil ca Gigi Becali să fi adormit acasă, poate de asta nu a făcut schimbări mai multe. Astăzi, FCSB a fost echipa nimănui.

- Viorel Moldovan, fost internațional, la „Fotbal Show”, pe Prima Sport 1, în emisiunea moderată de Costin Ștucan

Nici Basarab Panduru, aflat în studioul Oange Sport, n-a fost de acord cu ideea transmisă la unison de cei la FCSB: „Dacă terenul e prost, nu mai trebuie să facem nimic, gata?!”, a răbufnit Pandi, în emisiunea lui Silviu Tudor Samuilă.

Tot din Liga 1: 

Un autogol caraghios a deblocat tabela la Arad » A patra oară în acest sezon când FCSB o pățește
UTA - FCSB
Un autogol caraghios a deblocat tabela la Arad » A patra oară în acest sezon când FCSB o pățește
Comentatorul l-a văzut astăzi pe Budescu și a șocat în direct: „Nu-l mai lăsați să joace!”
PETROLUL - CSU CRAIOVA 0-1
Comentatorul l-a văzut astăzi pe Budescu și a șocat în direct: „Nu-l mai lăsați să joace!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (51)
atthur
atthur  •  07 Martie 2023, 07:54
Postat de legio.sud pe 06 Martie 2023, 09:04

Dar “ perla “ Tavi , a făcut deplasarea la Arad ?! Rareș Pop este cel puțin o clasă peste el , de fapt a început să se cojească vopseaua lui Tavi .

pop e un cotonogar care trebuia eliminat in minutul 26!!!!! Și in minutul 6 trebuia eliminat erico.ASTA e uta!!!! Nu se mai multă acum in Ungaria????

retribution
retribution  •  06 Martie 2023, 21:44
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 06 Martie 2023, 19:05

Te-a invatat iosif sa scrii ??? Esti la fel de prost ca ala !! avezi juma de creier amandoi ...el are ''creer''

***,ca defuncta vitan barzesti. ca deja putem sa ii spunem defuncta,ca nu aveti cum sa mai existati peste 2 luni.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1945sv0509
1945sv0509  •  06 Martie 2023, 19:19

A avut cineva curiozitatea sa urmareasca fetele celor de la fcsb cu injuraturile adresate adversarilor, arbitrilor, spectatorilor ?

Vezi toate comentariile (51)
Comentează