FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - GAZ METAN 0-1

Ce au declarat Laszlo Balint și Ilie Poenaru, după UTA - Gaz Metan 0-1: „Ne-am ratat obiectivul!”

Laszlo Balint / Sursă foto: Alexandra Fechete (Arad) +13   FOTO
Laszlo Balint / Sursă foto: Alexandra Fechete (Arad)

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 ianuarie 2022 19:33 / Actualizat duminica, 23 ianuarie 2022 20:08

După eșecul neașteptat suferit pe teren propriu cu Gaz Metan, scor 0-1, cei de la UTA spun că nu mai cred în obiectivul stabilit la începutul campionatului, accederea în play-off. 

Credem în continuare în potențialul nostru, chiar dacă obiectivul, calificarea în play-off, a dispărut. Avem mare nevoie de o victorie ca să ne descutășăm un pic. N-ai cum să fii eficient dacă nu înscrii. Stăm în jumătatea adversă, arătăm calitate, dar nu marcăm. E frustrant, într-adevăr! 

Trebuie să fim perseverenți, chiar dacă obiectivul nostru s-a îndepărat. N-avem încotro, trebuie să începem să câștigăm”, a spus Balint, în direct la Telekom Sport. 

Asediată de UTA, Gaz Metan dă lovitura la Arad » Clasamentul actualizat din Liga 1
UTA - GAZ METAN 0-1
Asediată de UTA, Gaz Metan dă lovitura la Arad » Clasamentul actualizat din Liga 1

Ilie Poenaru: „Jucătorii mei s-au sacrificat”

Ilie Poenaru, antrenorul celor de la Gaz Metan, își felicită fotbaliștii pentru prestația de la Arad și speră că oamenii din conducere vor rezolva, în cele din urmă, problemele financiare care afectează clubul de luni de zile. 

„Ați văzut ce lot am avut la dispoziție? Nici măcar n-am putut avea 20 de jucători pe foaie. Acestă victorie este foarte frumoasă, dar tot rămânem mâhniți din cauza situației actuale de la club. 

Nu pot decât să-mi felicit jucătorii pentru cum au abordat acest meci. Merită toate felicitările, fiindcă s-au sacrificat. Nu am jucat cel mai frumos fotbal, dar scopul scuză mijloacele”, a afirmat Poenaru. 

Ilie Poenaru: „Conducerea ne-a spus că trebuie să avem răbdare”

„Au mai fost discuții (n.r - legate de problemele financiare). Atât domnul primar, cât și directorul de la Romgaz ne-au anunțat că vom avea sprijinul dânșilor. Ne-au spus că trebuie să avem puțină răbdare și sunt sigur că vor face tot ce le stă în putință pentru a ajuta acest club să nu moară. 

Vom mai avea o ședință, să sperăm că vom primi alte garanții. E greu să motivăm jucătorii de la săptămână la săptămână. Avem un grup bun și e păcat de această situație”, a declarat Ilie Poenaru, conform sursei citate. 

Totodată, tehnicianul medieșenilor spune că Ronaldo Deaconu nu va mai continua la Mediaș, acesta având șanse mari să ajungă la Farul.

Este un jucător important în angrenajul echipei. A fost! Și-a exprimat dorința de a continua în altă parte. Eu îl înțeleg. El n-a mai rezistat, a vrut să meargă în altă parte. Am încercat să-l conving, dar nu putem să fim supărați pe el.

Ilie Poenaru, despre Ronaldo Deaconu

FOTO Imagini spectaculoase din UTA - Gaz Metan Mediaș 0-1

UTA - Gaz Metan / Sursă foto: Alexandra Fechete
UTA - Gaz Metan / Sursă foto: Alexandra Fechete
UTA - Gaz Metan / Sursă foto: Alexandra Fechete
UTA - Gaz Metan / Sursă foto: Alexandra Fechete
UTA - Gaz Metan / Sursă foto: Alexandra Fechete
+9 FOTO
  • Sursă foto: Alexandra Fechete (Arad)

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO+FOTO Asediată de UTA, Gaz Metan dă lovitura la Arad » Clasamentul actualizat din Liga 1

VIDEO Îl recunoști? » Imagine FABULOASĂ, de acum 30 de ani, cu unul dintre antrenorii în vogă ai Ligii 1!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close