FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - HERMANNSTADT 1-1

UTA - Hermannstadt 1-1. „Bătrâna Doamnă”, salvată de eroarea lui Istvan Kovacs » Cronică + clasament actualizat

UTA - Hermannstadt / FOTO: Alexandra Fechete +34   FOTO
UTA - Hermannstadt / FOTO: Alexandra Fechete

Articol de , - Publicat duminica, 07 februarie 2021 15:24 / Actualizat duminica, 07 februarie 2021 16:14

UTA - Hermannstadt 1-1. Arădenii și sibienii au produs o repriză-somnifer și una spectaculoasă, cu multe evenimente. UTA a marcat prima, după care a cedat total și ar fi meritat să piardă.

Rezultatele și programul etapei 22 din Liga 1 pot fi văzute AICI

UTA alternează meciuri grozave cu unele dezastruoase și rămâne inconstantă chiar și în aceeași partidă. Echipa lui Balint participă la o primă jumătate de meci plictisitoare, imposibil de povestit, după care face 1-0 grație lui Albu, marcator cu o lovitură de cap. Jocul scrâșnit al Aradului îl aduce la finalizare mai degrabă pe închizătorul Albu decât pe atacanții Antal și Roger.

 În avantaj, roș-albii se schimbă în rău. Resping din careu o minge exact la Mayoral și atacantul lui Hermannstadt înscrie. Spaniolul avea să recidiveze dintr-o tentativă dublă, a tras și a respins Iacob, apoi a împins în plasă balonul pe care l-a respins portarul arădean. 

UTA - Hermannstadt. Istvan Kovacs păstrează 1-1

Iacob nu controla mingea, doar a greșit, dar Kovacs l-a salvat, a considerat că fusese faultat goalkeeperul. 

Ciobotariu a schimbat ofensiv, pentru o victorie a Sibiului, încurajat de slăbiciunea pe care o etala UTA. Într-un joc pe contre, de la o poartă la alta, roș-albii au avut o bară, negrii au înregistrat și ei mai multe atacuri. O greșeală a arbitrului, la golul anulat lui Mayoral, i-a păstrat Aradului un punct care-l păstrează în lupta pentru locurile de playoff. Hermannstadt joacă tot mai bine, ceea ce nu-i schimbă statutul, trupa lui Ciobotariu va fi în playout și va trebui să ducă acolo bătăliile pentru salvare

UTA - Hermannstadt / FOTO: Alexandra Fechete
UTA - Hermannstadt / FOTO: Alexandra Fechete
UTA - Hermannstadt / FOTO: Alexandra Fechete
UTA - Hermannstadt / FOTO: Alexandra Fechete
UTA - Hermannstadt / FOTO: Alexandra Fechete
+30 FOTO
  • UTA - Hermannstadt / FOTO Alexandra Fechete

UTA - Hermannstadt 1-1

UTA - Hermannstadt, echipe de start:

UTA: F. Iacob - Shlyakov, Erico, Benga, Rrumbullaku - Oroian, Albu, Vorobjovas, D. Rusu - Roger, L. Antal
Rezerve: Balauru, Melinte, Bustea, Isac, N. Roșu, Miculescu, I. Hora, Buhăcianu, C. Rus
ABSENȚI: Voinea (accidentat)
ANTRENOR: Laszlo Balint

HERMANNSTADT: Cristiano - Mățel, Matricardi, I. Stoica, Opruț - Belu, Romario, Dâlbea, Sîntean - Addae - Mayoral
Rezerve: I. Pop, Alhassan, Vodă, Karanovic, Bagaric, Issah, Elbers, Aralica, P. Petrescu
ABSENȚI: Viera (suspendat), Scarlatache (accidentat)
ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

Clasament Liga 1:

Citește mai multe știri din Liga 1:

Un fotbalist de bază de la Viitorul, dorit de CFR Cluj » Câți bani cere Gică Hagi

Andrei Ivan, „nașul” lui Dinamo! Atacantul Craiovei, dezlănțuit contra „câinilor”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
 •  09 Februarie 2021, 14:22
Postat de arad4ever pe 08 Februarie 2021, 10:09

Daca nu a fost 11 m la Antal, lasa ca ati avut voi penalty la meciul tur cu Botosani , bate vantu frunza-n dunga , de a ras o tara intreaga de ce parodie de arbitru ati beneficiat .

si care e legatura dintre meciul cu voi si meciul cu botosani? Am primit un penalty nemeritat in tot campionatul, voi aproape meci de meci furati. Se vede clar pe imagini ca jucatorul nostru nu il atinge pe portarul vostru, mai si minte balint ca un penal la interviu cica are degetul umflat. O caricatura de echipa..uitati-va ce golaveraj aveti, trebuia sa fiti 5 locuri mai jos. Fara ajutor erati ultimii.

arad4ever
arad4ever  •  08 Februarie 2021, 10:09

Daca nu a fost 11 m la Antal, lasa ca ati avut voi penalty la meciul tur cu Botosani , bate vantu frunza-n dunga , de a ras o tara intreaga de ce parodie de arbitru ati beneficiat .

2880531612193242
Ştefan Isac  •  07 Februarie 2021, 20:25

Bună seara, Mă numesc Ştefan Isac sunt consăteanul Damian Isac din Ilova. Am fost şi sunt un simpatizant al echipei UTA din anul 1961, fiind elev la Şcoala Medie Tehnică de Horticultură Arad, unde a fost Facultatea de Medicină Veterinară pe IC Frimu. apoi Postăvarul. Mergeam în fiecare Duminică şi la antrenamentele echipei, o iubeam pe Bătrâna Doamnă cu Domite şi un gugulan de-al nostru Drăgulete. De atunci şi până în ziua de azi am fost cu gândul şi cu sufletul la UTA. Am fost bucuros când a câştigat, am fost amărât când a pierdut. Nu ştiu ce se întâmplă la echipă? Acasă pierde, în deplasare câştigă(f.bine), dacă meciurile de acasă care le-a pierdut erau câştigate ,UTA era sus. Dragii mei fotbslişti, de voi depinde totul, nu antrenorul este vinovat de momentele slabe. La meciul cu Dinamo pe lângă prestarea slabă, marea vină o avut-o arbitrul. De ce nu a fluierat când i s-a părut că este henţ, a lăsat jocul....după câteva secunde a dictat penalti. Ce-a mai mare fraudă a fost când jucătorul de la UTA se îndrepta spre poarta Dinamo, căpitanul de aici l-a împins pe jucătorul de la UTA până când portarul a ajuns să prindă mingea. Tuşierul trebuia să ridice fanionul deoarece a fost de partea sa. Fotbalul Românesc este de multe ori câştigat de ARBITRII!!!????.Vă rog din suflet să nu mă faceţi să sufăr. Doamne iartă-mă mi-e frică să nu fac un infart. Vă doresc din suflet să vă situaţi printre primele 6 echipe. Să câştigaţi chiar CUPA ROMÂNIEI, să aduce-ţi GLORIA care a avt-o UTA

Vezi toate comentariile (22)
Comentează