FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

Rămâne UTA fără marcă pe modelul FCSB? Acuzații grave la adresa lui Alexandru Meszar

Alexandru Meszar
Alexandru Meszar

Articol de - Publicat luni, 12 februarie 2024 20:53 / Actualizat luni, 12 februarie 2024 21:32

Claudiu Negru, președintele asociației „Suporter Club UTA”, a reacționat după ce Adunarea Generală a Fotbal Club UTA a votat excluderea reprezentanților suporterilor arădeni din structura de organizare a ocupantei locului 11 din Liga 1.

Negru a catalogat decizia luată de conducerea „Bătrânei Doamne” ca fiind un abuz al lui Alexandru Meszar, conducătorul „de facto”, pe care l-a acuzat că delapidează clubul cu sprijin politic în spate, motiv pentru care face tot ce este posibil să nu le ofere suporterilor actele privind bilanțul financiar al grupării arădene.

Anunț-șoc după UTA – Botoșani! Antrenorul și-a anunțat dorința de a pleca: „Orice e posibil”
UTA – Botoșani
Anunț-șoc după UTA – Botoșani! Antrenorul și-a anunțat dorința de a pleca: „Orice e posibil”

Președintele „Suporter Club UTA” a subliniat că asociația pe care o conduce a câștigat în primă instanță un proces cu conducerea grupării din Liga 1 în privința accesului la actele clubului. La hotărârea respectivă a fost făcut recurs.

Claudiu Negru acuză conducerea „Bătrânei Doamne” de delapidare

„Asociația «Suporter Club UTA» este deținătoarea mărcilor UTA, mărci care garantează identitatea clubului nostru în relația cu FRF și LPF, și, în cadrul adunării Fotbal Club UTA. Asociația «Suporter Club UTA» deținea o poziție până astăzi (luni, 12 februarie) tocmai pentru a reprezenta liantul între autoritățile locale și mediul privat.

Am dat continuitate tuturor entităților sub forma cărora a evoluat de-a lungul timpului clubul nostru.

Astăzi, din punctul nostru de vedere, printr-o măsura de disperare și abuzivă, pentru că din punctul nostru de vedere este o încercare de a se opri accesul la actele clubului. Avem un proces pe rol pe care l-am câștigat în instanță pentru transparență pentru accesul la documente.

Noi bănuim de când grupul de investitori a fost refuzat că clubul este delapidat de actuala conducere. În urma bănuielii, am decis să ne judecăm cu ei. Considerăm că este rea-voință. Decizia este în primă instanță, ei au făcut apel vineri”, a declarat Claudiu Negru, la Digi Sport.

Situația privind marca UTA rămâne incertă pentru gruparea din Liga 1

Oficialul „Suporter Club UTA” a anunțat că asociația pe care o prezidează va ataca în instanță decizia de excludere luată de Fotbal Club UTA. În cadrul unei adunări interne se va decide, de asemenea, dacă gruparea din Liga 1 va fi deposedată de marcă.

„Până acum, ca suporteri am mers pe bună credință. În ultimii ani, de când situația s-a tensionat, nu ne-au mai fost puse la dispoziție documentele.

Îmi place totuși să gândim cu raționament că pasiunea e bună doar pe stadion. Chiar dacă hotărârea lor stă în picioare, vom face o adunare generală în care vom discuta dacă retragem sau nu marca UTA. Vă dați seama, noi suntem suporteri și iubim clubul acesta mai mult decât orice. Îmi place să cred că din punct de vedere juridic îi putem bloca în instanță.

Noi iubim UTA mai mult decât pot ei să delapideze. Ei încearcă să fure moștenirea unei generații întregi de suporteri. UTA nu este nici a Asociației «Suporter Club UTA», nici a primăriei, nici a familiei Meszar și nici a clicii politice care îl guvernează pe domnul Meszar. UTA este a Aradului. Falcă (n.r. - fost primar al Aradului, actual europarlamentar) este cel care este în spatele lui, că fără sprijinul lui nu și-ar fi permis să facă ce au făcut”, a adăugat el pentru sursa citată.

Negru acuză: „Avem o înregistrare în care spune că nu dă bon fiscal când dă abonamentele”

Claudiu Negru a susținut că se află în posesia unor dovezi concrete care să ateste că Alexandru Meszar o delapidează pe UTA.

„Domnul Meszar, în calitate de director sportiv, retrage din cadrul clubului suma de 1.314.000 lei numerar, bani care ar putea să fie publici. Bănuiala noastră este că reprezintă abonamentele, prețul abonamentelor care s-au încheiat pentru sezonul 2022.

Banii nu se regăsesc în declarația lui de avere, deși este funcționar public. Ar fi trebuit să gestioneze mai bine și sunt mai multe sume. Avem o înregistrare în care spune că nu dă bon fiscal când dă abonamentele”, a mai spus Negru.

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

VIDEO Ilie Poenaru, poveste senzațională cu Rareș Pop: „A luat doi de 10 și a dat pasă de gol în aceeași zi”

Citește și: 

„Lanterna” a luminat mai puternic decât Farul! Dinamo învinge campioana și speră în continuare la salvare! Clasamentul live la retrogradare + Detaliile transmise de reporterii GSP
FARUL - DINAMO 0-2
„Lanterna” a luminat mai puternic decât Farul! Dinamo învinge campioana și speră în continuare la salvare! Clasamentul live la retrogradare + Detaliile transmise de reporterii GSP
Rapid a anunțat oficial transferul de 800.000 de euro + noua achiziție, împrumutată la adversara din Superligă
Rapid
Rapid a anunțat oficial transferul de 800.000 de euro + noua achiziție, împrumutată la adversara din Superligă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
adrian.7
adrian.7  •  12 Februarie 2024, 21:56

Eu înțeleg că PR-ul lui Apreutese este Ilie Dumitrescu iar fratele lui „Butelie” are uși deschise zi și noapte în presa sportivă dar...același domn Apreutese care face toate jocurile Opoziției acolo are siteul de sport ***condus de colegii plecați cu scandal de la voi...vreți să vă ucideți singuri sau nu mă prind eu și sunteți toți o mafie?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează