FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

UTA, ofertă pentru un campion cu Farul + Mircea Rednic dă afară 4 jucători înainte de meciul cu FCSB

Articol de - Publicat sambata, 20 ianuarie 2024 17:50 / Actualizat sambata, 20 ianuarie 2024 19:05

Mircea Rednic, antrenorul de la UTA, a anunțat că îl vrea pe Vlad Morar, în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu FCSB.

  • FCSB - UTA are loc luni, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1
Juan Bauza, conflict cu fanii Rapidului! Colegii l-au îndepărtat cu greu
FC ”U” Craiova
Juan Bauza, conflict cu fanii Rapidului! Colegii l-au îndepărtat cu greu

Morar, campion cu Farul anul trecut, e legitimat la Niki Volou, în liga a doua din Grecia, unde a jucat 8 meciuri în acest sezon, în campionat, reușind un assist. El are pe masă oferta de la UTA și se poate întoarce în Superliga după jumătate de an.

Mircea Rednic îl vrea pe Vlad Morar la UTA: „Contractul pe care i l-am oferit e o șansă pentru el”

„Vlăduț Morar e un jucător cu care am lucrat, e talentat, cu mine a jucat și a făcut-o foarte bine la Petrolul, unde era o echipă tânără și în formare. Dacă va accepta condiții de performanță eu voi insista să semneze. E un jucător cu calități, pe care îl compar cu Budescu

Singurul lucru care îi lipsește e ambiția dar acum ținând cont că s-a însurat, are și un copil, responsabilitățile sunt mult mai mari cred că și el își dă seama că e o șansă contractul pe care i l-am oferit", a declarat Rednic la conferința de presă premergătoare partidei cu liderul din Liga 1.

Rednic dă afară 4 jucători de la UTA

În cadrul conferinței, Rednic a anunțat și faptul că renunță la 4 jucători, pe care i-a anunțat deja că trebuie să își caute echipe.

Dumitrașcu, Marku, Ofosu și Stroungis nu vor face deplasarea pentru meciul cu FCSB. Le-am explicat situația, le-am sugerat să își caute echipe, mai ales că au cifre bune, au jucat și ca titulari, și ca rezerve. 

Eu am fost corect, trebuie să înțeleagă, e strategia antrenorului, nu se încadrează la ceea ce îmi doresc", a spus Rednic.

UTA i-a adus doar pe Lopez și Trif în această pauză, deși „Puriul” spunea că își dorește întăriri și în ofensivă. Pentru meciul de luni, ora 20:00, lipsesc Aly Abeid, prezent cu Mauritania la Cupa Africii și underul Cristian Mihai, suspendat

VIDEO Conferință de presă Mircea Rednic

Citește și:

Cristian Geambașu, cronică după Petrolul - Dinamo 1-0: Tot concediul în Mexic e de vină?
PETROLUL - DINAMO
Cristian Geambașu, cronică după Petrolul - Dinamo 1-0: Tot concediul în Mexic e de vină?
Omul care a promovat U Cluj și a retrogradat-o pe Dinamo: „Acela a fost declicul. Alb-negru pe viață!” » Vrea să ia FCSB campionatul și nu dorește să pice iar „câinii”
U CLUJ
Omul care a promovat U Cluj și a retrogradat-o pe Dinamo: „Acela a fost declicul. Alb-negru pe viață!” » Vrea să ia FCSB campionatul și nu dorește să pice iar „câinii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
muzzi1
muzzi1  •  21 Ianuarie 2024, 12:54

Hagi, daca talent, ar trebui sa se miste si sa-l ia pe Ofosu! cu Dzica antrenor si Ofosu zecar, ar fi treaba oabla! :D

Vezi toate comentariile (1)
Comentează