FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - PETROLUL 2-0

Ilie Poenaru, dat pe spate de atmosfera de la Arad: „O plăcere să joci cu o asemenea galerie! E al 12-lea jucător”

Ilie Poenaru +27   FOTO
Ilie Poenaru

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2022 00:10 / Actualizat marti, 26 iulie 2022 05:52

UTA a învins-o pe Petrolul, scor 2-0, în ultimul meci al etapei #2 din Liga 1. Ilie Poenaru (45 de ani), antrenorul arădenilor, a analizat prestația echipei sale și s-a arătat impresionat de galeria echipei.

„O victorie importantă pentru noi. Merită felicitați băieții pentru tot ceea ce au făcut, nu a fost nimic întâmplător tot ce s-a întâmplat pe teren. Mă bucur că am putut să punem în practică lucrurile pe care le-am făcut la antrenament și asta e important. A fost total diferit față de meciul de la Pitești, mai ales atitudinea. 

Aici, bineînțeles și cu suportul publicului, căruia îi mulțumim. Prima repriză a fost dominată total de noi, i-am supus presiunii, i-am obligat să greșească. A doua repriză le-am zis să nu facem pasul în spate, am pierdut mijlocul terenului, ne-am retras mai mult decât trebuia și am lăsat Petrolul puțin să meargă spre noi, ceea ce nu e ok. 

Important e că nu am luat gol și am reușit să ne descurcăm în anumite faze critice. Atmosfera incredibilă, e o plăcere să joci fotbal cu o asemenea galerie. E incredibil cum cântă până la sfârșit. E al 12-lea jucător, aduc un aport foarte mare”, a declarat Ilie Poenaru la Orange Sport.

Ilie Poenaru: „Jocul lui Miculescu nu este întâmplător”

Antrenorul UTA-ei a vorbit și despre posibilitatea ca Miculescu, autorul unei „duble” cu Petrolul, să plece vara aceasta de la Arad. 

„E posibil orice (n.r. - despre transferul lui David Miculescu). Deocamdată, este aici, se pregătește bine. Jocul lui Miculescu nu este întâmplător. Este foarte responsabil, se pregătește foarte bine. A înțeles ce are de făcut, face faza defensivă foarte bine, recuperează mingea și în același timp marchează”, a mai precizat tehnicianul 

Suntem OK, avem tot ce ne trebuie, nu ne lipsește nimic. Suntem cu banii la zi, s-au dat chiar și în avans salariile. Avem unele dintre cele mai bune condiții din țară și este un mediu propice pentru a face performanță

- Ilie Poenaru, antrenor UTA

Clasamentul actualizat al Ligii 1:

Citește și: 

Rapid semnează cu un nou sponsor: Binance cea mai mare platformă de criptomonede și tehnologii Web3 din lume
Advertorial
Rapid semnează cu un nou sponsor: Binance cea mai mare platformă de criptomonede și tehnologii Web3 din lume
Vlad Iacob, mutare de ultim moment la Dinamo + I-a promis noi transferuri lui Burcă
DINAMO
Vlad Iacob, mutare de ultim moment la Dinamo + I-a promis noi transferuri lui Burcă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
arad4ever
arad4ever  •  26 Iulie 2022, 15:00

In Romania sunt doar trei galerii care canta 90 minute fara oprire indiferent de scor la UTA si Rapid si U Cluj, alte echipe au doar galerii (Craiova , FCSB , Farul , Arges, Sepsi, CFR ) , iar restul au pauza

gazistu
gazistu  •  26 Iulie 2022, 10:00

in Romania, da.... Dar daca ne raportam la alte campinate.... suntem mici .... un ex aproape; Turcia .... sunt fanantici, nebuni dupa fotbal! Acolo sa vezi atmosfera!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close