FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - PETROLUL 2-0

Nae Constantin, după al doilea eșec în două meciuri pentru Petrolul: „Se vede tracul. Tremură piciorul când pasăm și când preluăm”

Nicolae Constantin // foto: Imago Images +27   FOTO
Nicolae Constantin // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2022 00:03 / Actualizat marti, 26 iulie 2022 00:07

Nicolae Constantin (48 de ani), antrenorul Petrolului, a analizat înfrângerea cu UTA, 0-2, din a doua etapă a noului sezon de Liga 1.

Învinsă de FC Voluntari în prima etapă, 0-1, Petrolul a cedat și la Arad, 0-2, iar presiunea de pe umerii nou-promovatei crește.

„Am pierdut din nou și asta nu e bine, pentru că vin meciuri din ce în ce mai grele și vom avea o presiune în plus. În general sunt supărat pe toate greșelile, dar ăștia suntem. Va trebui să muncim mai mult de mâine, să facem cât mai puține greșeli”, a concluzionat Nae Constantin după meci, la microfonul Orange Sport.

Olaru a șocat staff-ul de la FCSB: „N-am mai văzut așa ceva în 30 de ani de carieră”
FCSB
Olaru a șocat staff-ul de la FCSB: „N-am mai văzut așa ceva în 30 de ani de carieră”

Nae Constantin, după UTA - Petrolul: „Prefer să jucăm urât, dar să câștigăm”

„La fotbal, impresia artistică nu se pune. Nu mă mulțumește cu nimic dacă lumea ne apreciază jocul și jucăm frumos, deschis. Prefer să jucăm urât și să câștigăm.

Nu pot spune că e diferență mare între Liga 2 și Liga 1, dar trebuie să scăpăm de greșeli. Se vede și un anumit trac, tremură un pic piciorul când pasăm, când preluăm. Dar sunt sigur că vom arăta mai bine de la meci la meci”, a mai spus antrenorul „lupilor galbeni”, care privește către următorul meci, cu Sepsi OSK:

„Poate vom reuși să învingem cea mai în formă echipă, dacă nu am reușit în primele două etape. Diferențele nu sunt mari, țin de greșeli, pe care uneori nu ai cum să le eviți”.

Îl așteptăm pe Irobiso, care trebuie să-și rezolve problemele cu actele. Cred că suntem OK, nu aș mai dori să vină jucători, dar vedem ce ne rezervă viitorul.

La Budescu mai durează 2-3 luni până se recuperează. Nu ne poate ajuta în acest moment.

- Nicolae Constantin, antrenor Petrolul

Mai multe știri despre UTA - Petrolul: 

Gabi Tamaș trage un semnal de alarmă după un nou eșec al Petrolului: „Trebuie să jucăm mai pragmatic! Dacă facem spectacol retrogradăm”

Eroul Miculescu rămâne cu picioarele pe pământ: „Mă gândesc doar la UTA, vrem să ajungem în play-off”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează