FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - POLI IAȘI 2-3

UTA - POLI IAȘI 2-3 VIDEO » Supermeci la Arad, cu două eurogoluri! Clasamentul actualizat

Poli Iași a învins-o pe UTA Arad, scor 3-2, într-un meci din etapa #4 din Liga 1.
Poli Iași a învins-o pe UTA Arad, scor 3-2, într-un meci din etapa #4 din Liga 1.

Articol de - Publicat duminica, 20 septembrie 2020 19:14 / Actualizat duminica, 20 septembrie 2020 23:13

Poli Iași a învins-o pe UTA Arad, scor 3-2, într-un meci din etapa #4 din Liga 1. Arădenii au condus de două ori, Ursu a reușit o bijuterie de la 30 de metri, dar ieșenii n-au renunțat la luptă, au egalat de fiecare dată, iar golul victoriei a fost unul de generic

Vezi AICI programul etapei #4 din Liga 1!

Ce meci, ce goluri, ce nebunie! Arădenii s-au obișnuit cu prima ligă și după trei egaluri la rând au intrat doar cu gândul la victorie. Au simțit prada tânără cu mari probleme financiare în față și-au crezut că îi vin de hac rapid.

Le-au stins lumina!

Buhăcianu (1) și Albu (6) au tras primele artificii, iar C. Rus (27) a șutat din prima cu dreptul de la 12 metri deschizând scorul și lăsându-l pe tânărul Axinte în genunchi în careu. Veteranul Andrei Cristea, care-și trăiește a doua tinerețe, a tras iar echipa după el. Ca un adevărat profesionist, a fost pe tot terenul și-a adus egalarea (35) cu un șut din întoarcere.

Adevăratul spectacol a început după pauză! Trimis pe teren de Laszlo Balint, de doar 8 minute a avut nevoie Octavian Ursu pentru a produce o adevărată bijuterie. Șut fantastic de la 30 de metri, cu exteriorul, direct în vinclul porții. Un mic Ronaldo de la Arad!

Spirit de luptă

Moldovenii n-au renunțat, strigătele războinice ale lui Pancu răsunau pe tot stadionul din Arad. Vanzo a trimis elegant cu latul în centrul careului, de unde Platini a restabilit din nou egalitatea (76).

Spiritul de luptă al jucătorului Pancu a fost transmis perfect de antrenorul Pancu către elevii săi. Morișca de pase i-a făcut KO pe arădeni și Onea a dat lovitura când nimeni nu se aștepta. A prins o ghiulea din 16 metri, tot în vinclu, și l-a făcut pe Horațiu Moldovan să rămână un simplu spectator.

Un meci fabulos, cu goluri colosale și o nouă victorie pentru ieșeni în deplasare după 2 luni de secetă. 

"Am trăit intens, așa trăiesc eu fotbalul. Să nu uite nimeni, am preluat o echipă căzută din toate punctele de vedere. Onea a reușit un gol fantastic, am vrut să-l aduc și la Rapid. Începând din această seară, Adrian Mutu ar trebui să se uite atent la acest jucător"
Daniel Pancu, antrenor Poli Iași

"Echipa pe care o antrenez n-a avut suflet, am arătat multe vulnerabilități. Nu mă așteptam să avem atâtea probleme, am suferit la agresivitate și determinare. Aici e cea mai mare problemă! Jucam acasă și trebuia să dăm totul pentru fiecare duel. Asta este"
Laszlo Balint, antrenor UTA Arad 

UTA - POLI IAȘI 2-3

UTA - POLI IAȘI, echipe de start

UTA: Moldovan - Tomozei, Erico, Benga, Rrumbullaku - Tescan, Roșu, Albu, Buhăcianu - Hora, Rus
REZERVE: Balauru, F. Ilie, Melinte, Pleașcă, Ursu, Morar, Alex Ioniță I, Rusu, Klapan
ANTRENOR: Laszlo Balint

POLI IAȘI: Axinte - Onea, Mihalache, Baxevanos, Bușu - Vanzo, Breeveld, Passaglia - Platini, And. Cristea, Calcan
REZERVE: Brînză, De Iriondo, Lopes, F. Cristea, Popadiuc, Acka, Ciobanu
ANTRENOR: Daniel Pancu

Stadion: „Francisc Neuman"
Arbitru: Kovacs Istvan (Carei - Satu Mare) / Asistenți: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca - Cluj), Marica Mihai Marius (Bistriţa - Bistriţa Năsăud)

Citește mai multe știri din Liga 1:

VIDEO Daniel Pancu a adus un atacant argentinian la Poli Iași! Imagini cu reușitele vârfului de la fosta echipă

BURSA TRANSFERURILOR ÎN LIGA 1. Toate mutările verii » Dinamo a transferat un portar spaniol de 36 de ani

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  20 Septembrie 2020, 19:20

goooooooooool 1-1 golul gazdelor a fost din offside clar ca lumina zilei

elgabri
elgabri  •  20 Septembrie 2020, 19:17

Ce prosti sunt moldovenii cand il aveau pe Stoican si se bateau la Play off multi ii strigau demisia si l injurau dar echipa juca cel mai frumos fotbal din Liga 1 !

100002473541087
Danut Ognean  •  20 Septembrie 2020, 18:52

fortza uta!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează