FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME

Au rămas fără bani! Diversiunea prin care șefii clubului din Liga 1 au încercat să mascheze problemele financiare

Florin Iacob și colegii de la UTA au salariile înghețate până la revenirea în top 8 / FOTO: Imago
Florin Iacob și colegii de la UTA au salariile înghețate până la revenirea în top 8 / FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 26 octombrie 2022 16:44 / Actualizat miercuri, 26 octombrie 2022 20:35

UTA a anunțat „înghețarea salariilor jucătorilor până la revenirea printre primele 8” din Liga 1. Mutarea are însă un alt substrat, o încercare de a ascunde problemele financiare de la club. 

Obiectivul celor de la UTA la startul sezonului a fost calificarea în premieră în play-off. Rezultatele trupei pregătite de Ilie Poenaru sunt dezamăgitoare, pe loc de baraj după 15 etape. 

A venit răspunsul lui Gâlcă, după ce Gigi Becali a încercat să-l facă de râs: „Frustrat! Mi-a și zis niște chestii, chiar a ridicat tonul”
FCSB
A venit răspunsul lui Gâlcă, după ce Gigi Becali a încercat să-l facă de râs: „Frustrat! Mi-a și zis niște chestii, chiar a ridicat tonul”

Diversiune la UTA: ce se ascunde în spatele „înghețării” salariilor

Clubul nu are probleme doar pe plan sportiv, ci și din punct de vedere financiar. Oficial, conducerea a decis oficial înghețarea salariilor până arădenii vor reveni în top 8. De fapt, anunțul ascunde profunde probleme financiare. 

Cu datorii de 2 milioane de euro moștenite din vară, în jurul echipei se vorbește că s-a ajuns la fundul sacului. Clubul nu mai are bani, dar Alexandru Meszar, factorul de decizie al „Bătrânei Doamne”, nu a permis preluarea clubului de către „grupul celor 4”, cu Simion Apreutese lider din punct de vedere financiar. 

Ultimatum și pentru Ilie Poenaru 

Dacă echipa nu obține puncte în următoarele 3 etape, situația devine dramatică. Ultimatum are și antrenorul Ilie Poenaru. Mai are timp să scoată echipa la liman doar până la startul Campionatului Mondial.

Competiția din Qatar debutează pe 20 noiembrie. Până în acel moment, UTA va mai disputa 3 meciuri: acasă cu FC Argeș, în deplasare cu Petrolul și acasă cu FC Voluntari.

VIDEO Ilie Poenaru, despre atitudinea juniorilor din România: „Te rogi de ei să se antreneze”

Citește și alte știri din Liga 1:

Căutat de Mititelu, Gâlcă îi transmite: „Lider e antrenorul, nu patronul” » Unde s-au oprit negocierile cu FCU Craiova

Marius Croitoru a semnat cu FC Argeș: „Bine ai venit”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
johny2003
johny2003  •  26 Octombrie 2022, 23:45

Batrina Doamna se indreapta spre Div B?!?

alexiosas
alexiosas  •  26 Octombrie 2022, 21:39
Postat de legio.sud pe 26 Octombrie 2022, 19:33

Care meleoane , că 700 000 € s-au dus la fam. Miculescu …

fas

arad4ever
arad4ever  •  26 Octombrie 2022, 20:33

Ce articol de *** , , chiar am intrat sa il citesc rapid sa vad cum sa ajuns la concluzia asta...cand colo un mare fas . *** *** , ma crede cineva ? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează