FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - SEPSI OSK

FOTO+VIDEO UTA - Sepsi OSK 1-0 » Victorie la debut pentru Ionuț Badea. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Miculescu

UTA - Sepsi OSK // FOTO: Alexandra Fechete +32   FOTO
UTA - Sepsi OSK // FOTO: Alexandra Fechete

Articol de , - Publicat sambata, 05 februarie 2022 17:26 / Actualizat sambata, 05 februarie 2022 17:26

UTA Arad s-a impus cu scorul de 1-0 în partida cu Sepsi OSK din etapa #24 din Liga 1. Antrenorul Ionuț Badea a debutat cu dreptul pe banca arădenilor.

UTA a irosit prima mare ocazie a întâlnirii în minutul 2 prin Miculescu. Tot arădenii au fost periculoși în primele minute ale confruntării, Laukzemis (13) ratând singur cu portarul oaspeților.

Sepsi, fără inițiativă în ofensivă în primul sfert de oră, a scăpat cu fața curată după ce Filip Dangubic (19) nu a speculat o greșeală în defensiva covăsnenilor. Idriz Batha (22) și-a încercat și el șutul de la mare distanță, dar fără modificări pe tabelă.

Prima ocazie a oaspeților a venit la capătul primei jumătăți de oră, după ce Așkovski a ratat voleul. Aganovic nu a izbutit nici el la faza următoare să deschidă tabela la Arad, iar cea mai mare ratare a primei părți a fost semnată de Luckassen înainte de intrarea la vestiare. Golgeterul olandez al lui Sepsi, servit perfect de Ștefănescu, nu a reușit să finalizeze cu poarta goală, iar cele două echipe au intrat la egalitate la pauză.

UTA - Sepsi, decis în minutul 77, de Miculescu

În repriza secundă, Niczuly a fost din nou la post, având o intervenție salvatoare la șutul nou-intratului, Otele (69). Insistența gazdelor a fost răsplătită opt minute mai târziu. După ce Roger a mișcat transversala, Miculescu (77) a deschis scorul pentru UTA, Niczuly nemaiavând nicio șansă. 

Roger a continuat să facă legea pe teren și a ratat o ocazie uriașă în minutul 84, mingea depășind milimetric bara din dreapta a porții covăsnenilor. 

În urma acestui succes, UTA urcă două poziții în clasament, până pe locul 8, cu 31 de puncte. De partea cealaltă, Sepsi coboară pe locul 10, cu 29 de puncte. 

Etapa viitoare, UTA se va deplasa pe terenul campioanei CFR Cluj, marți, de la ora 17:30, în timp ce Sepsi se va duela acasă cu Gaz Metan Mediaș, marți, de la ora 15:00.

 UTA - Sepsi OSK 1-0

3500de spectatori au fost prezenți la meciul de la Arad

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din UTA - Sepsi

UTA - Sepsi / Sursă foto: Alexandra Fechete
UTA - Sepsi / Sursă foto: Alexandra Fechete
UTA - Sepsi / Sursă foto: Alexandra Fechete
UTA - Sepsi / Sursă foto: Alexandra Fechete
UTA - Sepsi / Sursă foto: Alexandra Fechete
+28 FOTO

Echipele de start la UTA - Sepsi:

UTA (4-1-4-1): 93. Fl. Iacob - 23. Baravykas, 21. Erico DA Silva, 4. Benga, 55. Șliakov - 19. Batha - 10. Miculescu, 7. Roger, 20. Ubbink, 9. Dangubic - 11. Laukzemis
REZERVE: 33. Balauru, 2. Dima, 3. Medjimorec, 8. A. Mar, 17. Otele, 44. Mercioiu,  97. Hrezdac, 98. Isac, 22. Patlagica 
ABSENȚI: Cardoso (accidentat), Vukcevic, Vorobjovas (suspendați)
ANTRENOR: Ionuț Badea

SEPSI OSK (4-3-3): 33. Niczuly - 88. Dimitrov, 82. Ninaj, 3. B. Mitrea, 27. R. Ispas - 15. Așkovski, 14. Eder, 77. Aganovic - 10. Achahbar, 42. Luckassen, 11. M. Ștefănescu
REZERVE: 12. Began, 8. Vașvari, 9. Tudorie, 17. Fofana, 20. A. Dumitrescu, 29. Damașcan, 90. Golofca, 6. Păun, 21. Bărbuț
ABSENȚI: I. Fulop (fără drept de joc), Bălașa (accidentat), Sousa, G. Dragomir (incerți)
ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Meciul împotriva echipei din Sf. Gheorghe va fi primul al arădenilor cu Ionuț Badea pe bancă. Badea a fost numit „principal” la UTA în urmă cu 4 zile, după ce Laszlo Balint a ales să demisioneze.

Înaintea acestei partide, UTA ocupă locul 10 în Liga 1, cu un total de 28 de puncte acumulate în 23 de etape. Sepsi OSK este vecina de clasament a „textiliștilor”: locul 9, 29 de puncte. Ambele echipe continuă să spere că vor prinde loc de play-off la finalul sezonului regulat.

În tur, la Sf. Gheorghe, cele două echipe au remizat alb.

Ce spune Ionuț Badea înainte de UTA - Sepsi OSK 

Primul lucru pe care l-am făcut a fost să cer un bonus pentru calificarea în play-off. Sunt un antrenor care îşi doreşte performanţa. Iar atâta vreme cât şansele sunt matematice, nu există cedare. 

Tenacitatea face parte din angrenajul oricărui antrenor care vrea să reuşească. Ideea este că atunci când îţi propui obiective mai mari s-ar putea să ai şanse să le atingi. Dar dacă nu îţi propui, atunci nu ai cum să le atingi.

- Ionuț Badea, antrenor UTA 

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Edjouma și-a multiplicat de 4 ori salariul, dar nu se apropie de nababi! Top 10 salarii în Liga 1

Ioniță admite, după Gaz Metan - Rapid: „Am jucat modest, nu am adus nimic în plus!” » Pancu l-a „mirosit”: „Suflă și-n iaurt”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
petermark
petermark  •  05 Februarie 2022, 18:04
Postat de lucian007 pe 05 Februarie 2022, 14:43

Şi iar se va termina 0-1...

important este ca uta a castigat si a spulberat orice sansa pentru playoff pentru sepsi.

lucian007
lucian007  •  05 Februarie 2022, 14:43

Şi iar se va termina 0-1...

dora
dora  •  05 Februarie 2022, 13:54

Cei de la UTA ar face bine să își sfințească stadionul!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează