FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - SEPSI SFÂNTU GHEORGHE 1-4

VIDEO Sepsi face spectacol la Arad și urcă pe loc de play-off » UTA e în mocirlă! Clasamentul ACUM

Sepsi face spectacol la Arad și urcă pe loc de play-off FOTO: Captură @Orange Sport 1 +13   FOTO
Sepsi face spectacol la Arad și urcă pe loc de play-off FOTO: Captură @Orange Sport 1

Articol de - Publicat vineri, 02 decembrie 2022 17:32 / Actualizat sambata, 03 decembrie 2022 08:40

Sepsi Sf. Gheorghe s-a impus pe terenul celor de la UTA, scor 4-1, în runda cu numărul 19 din Superliga României. Covăsnenii urcă provizoriu pe loc de play-off. Arădenii sunt în mocirlă și la propriu, un gazon îngrozitor, dar și la figurat, pe loc de baraj. 

Cu încrederea unei serii de 3 partide încununate de victorie, Sepsi pleca favorită în fața „Bătrânei Doamne”, care nu reușise să facă vreo minune în ultimele partide de la descălecatul lui Laszlo Balint. Dar pe un gazon precar, distrus de-a binelea de ploaie, combinațiile impregnate de Bergodi s-au legat mai greu pentru linia mediană.

Sepsi, spectacol total la Arad

Oaspeții au deschis scorul în minutul 29, când Keșeru a comis un fault inutil la marginea careului, iar Cosmin Matei a transformat fără probleme. Otele a răspuns imediat, la următoarea acțiune. UTA nu a apucat să se dezmeticească după reluare, iar Ștefănescu a făcut 2-1. 

Intrat după fix o oră de joc, Tudorie a avut nevoie de o singură atingere pentru a puncta. „Roșul” lui Abeid a liniștit finalul, iar Nicolae Păun și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în prelungiri, după un contraatac superb.

+9 FOTO

Sepsi, pe loc de play-off în Superliga

Sepsi a ajuns la 3 victorii consecutive și urcă pentru moment pe loc de play-off. UTA nu a mai câștigat de 9 meciuri în campionat și ar putea să cadă pe loc retrogradabil la finalul rundei.

UTA - Sepsi OSK 1-4

UTA - Sepsi Sfântu Gheorghe, echipele de start: 

UTA: 93. Fl. Iacob - 15. Vukcevici, 4. Benga, 14. P. Anton, 18. Abeid - 19. Batha, 8. Fl. Matei - 55. M. Pop, 28. Keșeru, 7. Otele - 17. Postolachi
Rezerve: 33. Balauru, 3. Dobrescu, 11. Jobello, 23. Cibi, 98. C. Maxim, 70. Șteau, 29. Stahl, 27. Godwin
Antrenor: Laszlo Balint

Sepsi Sfântu Gheorghe: Niczuly - 77. Aganovic, 82. Ninaj, 4. N. Tamas, 20. Dumitrescu - 6. N. Păun, 5. Rodriguez - 99. Rondon, 13. C. Matei, 11. M. Ștefănescu - 18. Safranko
Rezerve: 12. Began, 8. I. Gheorghe, 9. Tudorie, 10. Achahbar, 21. Bărbuț, 27. R. Ispas, 97. Varga
Antrenor: Cristiano Bergodi

Stadion: „Francisc Neuman” (capacitate - 11.500 de locuri)
Arbitru: Cătălin Popa (Pitești) / A1: Mircea Orbuleț (București) / A2: Romică Bîrdeș (Pitești) / Arbitru VAR: Rareș George Vidican / Arbitru AVAR: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca) / R1: Szabolcs Kovacs (Carei) / Observator arbitri: Nicolae Grigorescu (Timișoara)

Probleme cu gazonul de pe „Francisc Neuman”

Terenul de pe stadionul Francisc Neuman din Arad a fost afectat în urma partidelor naționalei U20 cu Italia (1-2) și Polonia (2-0). Și pe fondul precipitațiilor de săptămâna trecută, gazonul s-a rupt, iar zilele trecute au fost înlocuite câteva brazde unde nu mai exista iarbă.

Sunt promisiuni de la municipalitatea arădeană că este ultima iarnă cu un acest gazon. Primăria a pregătit 12 milioane de lei (aproximativ 2,4 milioane de euro) pentru montarea unui gazon hibrid și punerea în funcțiune a sistemului de irigație, drenaj și degivrare de la stadion. Arena este a Primăriei, nu a clubului.

VIDEO Mesajul categoric transmis de Bergodi, după 17 ani în România: "Fotbalul românesc nu e sărac! Sunt mândru că sunt aici"

Citește și alte știri din Liga 1: 

UTA, decimată înaintea meciului cu Sepsi! 6 absențe importante pentru Balint

Weekend incendiar: 15 meciuri de fotbal în 3 zile pe axa Mondial - Liga 1! Programul de la TV

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  02 Decembrie 2022, 18:36

Gazonul e de vina))) echipa lui mister nu a reusit sa isi faca jocul de pase! ))) pai tu care erai adeptul lunga si pe a doua si tare si pe sus ... pe sus pe la dantura adversarilor! Sper sa nu apari cu declaratia ca ai ramas in 10 si asta e cauza esecului ca macane... ai avut pauza si in loc sa strangi randurile echipa e decimata de accidentari... asa ceva... ai exersat alunecarile si coatele in gyra prea intens se pare

gojgaru
gojgaru  •  02 Decembrie 2022, 17:45
Postat de rav410wrc pe 02 Decembrie 2022, 10:42

"De la Dunare la Sena, din Carpati la Pirinei, Toti utistii se aduna, sa vada un meci si ei. Toti iau mingea si-o incerca si o joaca armonios, Numai unul sta pe banca si suspina dureros. E Petschovski fotbalistul ce-ti incanta inima, Tot Aradul il admira impreuna cu UTA!" Forza UTA!!

Ete ca l-ati vazut si pe asta :)))

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  02 Decembrie 2022, 17:15

Asteptam interviul cu misterde la Uta sa vedem cum se plange si o s ne spuna ca Sepsi e Real Madrid iar echipa e decimata de accidentari ))) Dsca era bine... iar se unfla si o dadea pe aia cu tranzitia pozitiva in atac. Cind ai cheile de l vestiar si crezi ca te pricepi te inseli amarnic. Asteptam un alt dreor pe banca cit de curand e f clar

Vezi toate comentariile (8)
Comentează