FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

Atacantul cu gol în grupele Ligii Campionilor a semnat cu UTA!

Tomas Wagner a semnat cu UTA // foto: Facebook @ UTA
Tomas Wagner a semnat cu UTA // foto: Facebook @ UTA

Articol de GSP - Publicat luni, 11 octombrie 2021 15:43 / Actualizat luni, 11 octombrie 2021 15:44

Atacantul ceh Tomas Wagner (31 de ani), ultima dată jucător la Nea Salamis, în Cipru, a semnat cu UTA.

UTA a profitat de pauza competițională și s-a întărit pentru a ataca play-off-ul Ligii 1. Arădenii au anunțat astăzi transferul atacantului Tomas Wagner. El a semnat un contract valabil un an, cu opțiune de prelungire pentru încă unul. 

Tomas Wagner, atacant cu gol în grupele Ligii Campionilor, a semnat cu UTA

Wagner, atacant care măsoară 1,90 metri, a fost testat de antrenorul Laszlo Balint la meciul amical cu Ripensia, programat sâmbătă, 9 octombrie, și la antrenamentele din ultimele zile, iar UTA a decis să-l înregistreze. 

Tomas Wagner a evoluat doar în țara natală, Republica Cehă, până în august 2020, când a mers în Cipru, la Nea Salamis. În anul petrecut în Cipru a avut un randament bun, 17 goluri în 30 de meciuri, dar nu și-a prelungit contractul cu Nea Salamis.

Tomas Wagner, gol înscris în grupele Ligii Campionilor 

El are peste 100 de goluri înscrise în carieră, cele mai multe pentru MFK Karvina (27) și FK Pribram (21). Wagner s-a descurcat decent și la Viktoria Plzen (13 goluri în 56 de meciuri) și Mlada Boleslav (13 goluri în 47 de meciuri).

În sezonul 2013/2014, Tomas Wagner a evoluat pentru Viktoria Plzen în două meciuri din grupele Ligii Campionilor. A adunat doar 9 minute în cele două meciuri (unul cu Manchester City și 8 cu ȚSKA Moscova), suficiente însă pentru a înscrie în poarta rușilor la victoria echipei sale, scor 2-1.

Wagner are și 5 meciuri pentru Plzen în preliminariile Ligii, în care a înscris două goluri și a oferit o pasă decisivă.

Tomas Wagner va lupta pentru un loc de titular cu Liviu Antal, Filip Dangubic, Ioan Hora și David Miculescu.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Edi Iordănescu explică ce se întâmplă cu Budescu la FCSB: „E foarte greu”

Sfat pentru Rednic de la o legendă a lui Dinamo: „Dacă nu face asta, nu poate avea șanse!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează