FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - U CLUJ 2-0

VIDEO + FOTO UTA respiră » Victorie imensă cu U Cluj, în lupta pentru salvarea de la retrogradare

UTA - U Cluj/ FOTO: Facebook @UTA Arad +4   FOTO
UTA - U Cluj/ FOTO: Facebook @UTA Arad

Articol de , - Publicat sambata, 01 aprilie 2023 13:59 / Actualizat sambata, 01 aprilie 2023 14:21

UTA a câștigat cu U Cluj, scor 2-0, în etapa a doua din play-out-ul SuperLigii. Ambele goluri au venit în prima repriză.

Programul etapei #2 din play-out

În fața a peste 5.800 de fani, UTA a avut o primă repriză perfectă. Arădenii au intrat la cabine cu 2-0, după două goluri marcate în 4 minute. Primul care a lovit a fost Postolachi. L-a depășit pe Chipciu în săritură și a trimis în plasă cu capul, în urma unei centrări a lui Roger. 

Momente curioase în SuperLiga: au stat 4 minute în camera VAR ca să analizeze o fază clară + prima explicație
UTA - U CLUJ
Momente curioase în SuperLiga: au stat 4 minute în camera VAR ca să analizeze o fază clară + prima explicație

Atacantul moldovean a fost implicat și la golul secund. A primit din nou o centrare în careu, a trimis greșit din alunecare, dar pe direcția mingii se afla Milosevic. Muntenegreanul a avut prezență de spirit, a pus capul și a înscris. 

Portarul, eroul celor de la UTA în repriza a doua

U Cluj a preluat inițiativa în repriza a doua și a marcat prin Ze Gomes. Reușita atacantului a fost anulată pentru ofsaid, apoi analizată timp de 4 minute la VAR, deși pe imagini s-a observat clar că era în afara jocului. Ulterior, clujenii au încercat de la distanță și nu au fost departe de gol. 

S-au lovit de portarul Kucher, care a scos de sub bară două trasoare, în decurs de câteva minute. Scenariul s-a repetat până la final, U Cluj nu a putut desface fortăreața arădeană și s-a văzut învinsă. În prelungiri, Kucher a mai scos un șut bun de la distanță, expediat de Chipciu.

UTA - U Cluj
UTA - U Cluj
UTA - U Cluj
UTA - U Cluj
UTA - U Cluj

Clasamentul din play-out

UTA a ieșit momentan din zona roșie, a urcat pe locul 6 în play-out, ultimul care asigură salvarea directă. U Cluj este a treia, cu 20 de puncte, 3 peste UTA.

FINAL. UTA - U Cluj 2-0

  • Click AICI pentru statistici
  • Au marcat: Postolachi 23, Milosevic 26
  • VIDEO cu cele mai importante faze
  • Postolachi a deschis scorul cu o lovitură de cap plasată. Moldoveanul i-a luat fața lui Chipciu, folosit ca fundaș stânga. Doar 3 minute mai târziu, Milosevic a dus scorul la 2-0, tot cu capul, din apropiere, după un șut ratat al lui Postolachi.
  • 5837 de fani au asistat la meci. 150 dintre ei au fost suporterii lui U Cluj
  • În sectorul suporterilor clujeni au explodat mai multe petarde în startul meciului
  • Fanii celor de la UTA au continuat protestele împotriva lui Alexandru Meszar, cel care conduce echipa. „Meszar și politica vor îngropa UTA” și „Anti suntem noi! Politic sunteți voi!”, au fost mesajele afișate în tribună.
  • U Cluj a forțat în repriza a doua prin șuturi de la distanță, dar portarul de la UTA a apărat fantastic. „Studenții” au marcat prin Ze Gomes, însă atacantul era în ofsaid și reușita a fost anulată

UTA - U Cluj
UTA - U Cluj
UTA - U Cluj
UTA - U Cluj
UTA - U Cluj

UTA - U Cluj, echipe de start:

UTA (4-2-3-1): 13. Kucher - 15. Vukcevic, 6. Chindriș, 4. Benga, 11. Roger - 14. P. Anton, 19. Batha - 55. M. Pop,  20. Ubbink, 17. Postolachi - 9. Milosevici 
REZERVE: 93. Iacob, 3. Dobrescu, 2. Benzar, 22. Hoxhallari, 5 Cascini, 7. Otele, 10. Willie, 70. Șteau, 28. Keșeru
ABSENT: Erico (accidentat) 
ANTRENOR: Laszlo Balint

U CLUJ (4-4-2): 33. Gorcea - 71. Martic, 17. Pițian, 6. A. Miron, 27. Chipciu - 26. Oancea, 98. G. Simion, 94. Bic, 8. Remacle - 11. tescan, 21. Ze Gomes 
REZERVE: 23. Iliev, 22. Goranov, 44. Ispas, 19. Nistor, 18. Ilie, 9. Ad. Bălan, 16. I Filip, 10. Haită, 7. I. Stoica
ABSENȚI: -
ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău

STADION: „Francisc Neuman”
ARBITRU: A: Costreie Sorin (Buftea - Ilfov), A1: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti - Bucureşti), A2: Bucsi Imre-Laszlo (Sfântu Gheorghe - Covasna), Arbitru VAR: Vidican Rares George (Satu Mare - Satu Mare), Arbitru AVAR: Badea Marius (Râmnicu Vâlcea - Vâlcea)

VIDEO. Conferință de presă UTA

VIDEO. Conferință de presă U Cluj

Citește și:

Petrolul rămâne cu picioarele pe pământ: „Știm cum e la români, când e bine, o lași mai moale” + „Să nu fim superficiali”
FCU CRAIOVA - PETROLUL 0-1
Petrolul rămâne cu picioarele pe pământ: „Știm cum e la români, când e bine, o lași mai moale” + „Să nu fim superficiali”
În prima conferință la FCSB, Elias Charalambous a rostit două cuvinte în română: „Glumesc, îmi amintesc mai multe!” + Ce l-a surprins la întâlnirea cu jucătorii
FCSB
În prima conferință la FCSB, Elias Charalambous a rostit două cuvinte în română: „Glumesc, îmi amintesc mai multe!” + Ce l-a surprins la întâlnirea cu jucătorii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
valentine1
valentine1  •  02 Aprilie 2023, 08:20

Haide U.T.A. Arad!

valentine1
valentine1  •  02 Aprilie 2023, 08:18

Haide U.T.A. Arad!

omanbiik
omanbiik  •  01 Aprilie 2023, 19:51
Postat de marcelclujnapoca pe 01 Aprilie 2023, 19:12

Chipiu e profesionist ! I-as sugera la Sabau sa nu îl chinuie punandu-l în apărare. Joaca-l te rog Nelutu Sabau pe Chipciu în fata pe locul unde s-a evidențiat ca fotbalist - atacant lateral dreapta sa vina spre interior cu stângul lui. Dacă prinde și pasele lui Nistor , la efortul care îl depune la ora actuala inscrie 2-3 goluri de meci și prinde și Echipa Națională ! Haide U !

A fost,acum se plânge că adversarul joaca dur,a devenit un frustrat

Vezi toate comentariile (19)
Comentează