FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENȚĂ DIN TURCIA

CORESPONDENȚĂ DIN TURCIA UTA a învins o fostă campioană a Germaniei în primul amical din Antalya » Rivalii de la FCSB au asistat la meci

Sub privirile selecționerului U20, Daniel Pancu, UTA a învins-o pe 1860 Munchen, formație de tradiție din Germania, scor 2-1, dar care s-a prăbușit în ultimii ani, azi evoluând în a 3-a ligă. +16   FOTO
Sub privirile selecționerului U20, Daniel Pancu, UTA a învins-o pe 1860 Munchen, formație de tradiție din Germania, scor 2-1, dar care s-a prăbușit în ultimii ani, azi evoluând în a 3-a ligă.

Articol de , - Publicat duminica, 08 ianuarie 2023 18:42 / Actualizat duminica, 08 ianuarie 2023 19:24

Sub privirile selecționerului U20, Daniel Pancu, UTA a învins-o cu 2-1 pe 1860 Munchen, formație de tradiție din Germania, dar care s-a prăbușit în ultimii ani, azi evoluând în a 3-a ligă.

Formația lui Laszlo Balint a început tare, avântat și a reușit să înscrie după doar 3 minute. Centrarea puștiului Rareș Pop, la a doua bară, de unde Batha a reluat în plasă. Mijlocașul de doar 17 ani a fost și unul dintre remarcații primei reprize. Rapid, tehnic, și-a pus în dificultate în dese rânduri adversarii.

Marco Dulca n-a mai zburat în Turcia » Oferta care poate deturna transferul la Chindia. Reporterul GSP are informații de ultimă oră din Antalya
Corespondență din Turcia
Marco Dulca n-a mai zburat în Turcia » Oferta care poate deturna transferul la Chindia. Reporterul GSP are informații de ultimă oră din Antalya

VIDEO. UTA, victorie în fața unei foste campioane a Germaniei

Treptat, UTA și-a mai pierdut din ritm. S-a lăsat dominată, având ceva probleme la mingile jucate în spatele stoperilor. Pe final a reușit să marcheze totuși, încă o dată. Centrare perfectă a lui Willie, iar Godwin, nigerian de doar 19 ani, a punctat din fața porții.

Balint a folosit două echipe diferite, una în fiecare repriză. Dintre numele noi, în prima parte a evoluat vârful Stefan Milosevic, în timp ce după pauză pe teren a apărut Willie Barbosa, ultima oară în Bolivia, trecut și pe la Botoșani acum 6 ani. Următorul amical al celor de la UTA e pe 13 ianuarie, cu Kyzlyhar din Kazahstan.

Vecini cu FCSB

Amicalul pe care UTA l-a disputat cu 1860 Munchen s-a disputat în baza de la Regnum Carya, acolo unde sunt cazați nemții, dar și FCSB. 

Începutul de meci chiar a fost urmărit de cei din staff-ul vicecampioanei. Mihai Pintilii și Lucian Filip au stat preț de câteva minute să-i vadă pe arădeni, apoi s-au antrenat pe un teren din vecinătatea celui unde s-a desfășurat meciul. 

+12 FOTO

Spre finalul partidei, după antrenament, mai mulți fotbaliști ai roș-albaștrilor s-au oprit pe marginea terenului pentru a urmări partida.

100 de suporteri nemți la meci

De la meciul disputat în Belek (Turcia) n-au lipsit suporterii. Formația care se află astăzi în a 3-a divizie din Germania a fost susținută de pe margine de circa 100 de suporteri. N-au făcut-o ca la un meci oficial, au fost liniștiți, au luat câteva scaune de plastic pe care s-au așezat și au urmărit meciul. 

„Venim mereu cu echipa aici, mai vedem meciurile, suntem și în vacantă. E un mixt plăcut”, a spus unul dintre ei.

1 titluare TSV 1860 Munchen în Germania, în sezonul 1965/1966

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

EXCLUSIV CSA Steaua transferă din Liga 1 » Vrea un mijlocaș cu 17 meciuri bifate în actuala stagiune

Fost jucător la FCU Craiova, condamnat după o reacție șocantă la adresa fostei iubite: „M-a amenințat că mă omoară când a aflat că sunt însărcinată”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
propaganda
propaganda  •  08 Ianuarie 2023, 19:25

Daca sunt in aceeasi liga, Steaua si UTA sunt "rivali"? :)) UTA e la retrogradare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează