FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - VIITORUL 0-0

VIDEO. UTA - Viitorul 0-0 » Frig, ninsoare și puțin fotbal » Scor alb după un meci de uitat » Cum arată clasamentul

UTA și Viitorul au remizat, scor 0-0, în primul meci al zilei din runda #16 a Ligii 1. +49   FOTO
UTA și Viitorul au remizat, scor 0-0, în primul meci al zilei din runda #16 a Ligii 1.

Articol de , - Publicat vineri, 15 ianuarie 2021 19:20 / Actualizat sambata, 16 ianuarie 2021 23:47

UTA și Viitorul au remizat, scor 0-0, în primul meci al zilei din runda #16 a Ligii 1.

Rezultatele + programul rundei #16 din Liga 1

UTA are un buget bun și nume cunoscute, Viitorul a dobândit reputația unei formații cu tehnică și cu stil plăcut. Calculele nu sunt valabile, amândouă joacă de parcă ar fi fost chemate de acasă, din scurt, pentru un meci oficial.

Frigul, ninsoarea sunt explicații pentru jocul care e mai slab decât ne-am fi așteptat. Structura ciudată a sezonului, fără o vacanță clară și fără o perioadă de pregătire suficientă, constituie, de asemenea, o scuză pentru prestația sub așteptări a echipelor.

Sau așteptările sunt exagerate. Antrenamentele prea puține au slăbit tacticile și au împiedicat omogenizarea unor formații care s-au schimbat și în vară, și acum, în săptămânile recente. Dar explicațiile nu pot fi suficiente pentru tot ceea ce se petrece pe teren!

5 punctedin 15 posibile a obținut Rednic pe banca Viitorului

UTA - Viitorul 0-0. Tehnici numai pe hârtie

Hora, un atacant cu faima unui golgeter, ezită când rămâne singur cu portarul Cojocaru. Luckassen, cel mai bun marcator de la Viitorul, nu se întoarce deloc cu fața spre poartă, se comportă numai ca un perete în care dau mingea oamenii din spatele lui, ca să le revină înapoi. Ely, tehnic și spectaculos la Gaz Metan, nu face nicio fază importantă. Nimic nu funcționează!

Rednic apelează și la imprevizibilul Mățan, unul dintre fotbaliștii cel mai bine cotați din tot campionatul, și internaționalului de tineret nu-i iese nimic, se pierde și el în aglomerația pe care o creează UTA de fiecare dată când se apără. Apărătorii lui Balint stau în careu umăr la umăr, ca într-un lift, și anulează astfel șansele adversarului și spectacolul. Egalul le lasă pe amândouă să spere că-și vor reveni și că mai pot să prindă locuri în play-off. 

Clasament Liga 1

FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete
+45 FOTO

FOTO: Alexandra Fechete

FINAL » UTA - Viitorul 0-0

Live + Statistici

UTA - Viitorul, echipe de start

UTA: F. Iacob - Tomozei, Erico, Benga, Rrumbullaku - Oroian, Vorobjovas, A. Albu, D. Rusu - Roger, A. Hora 
Rezerve: D. Balauru - F. Ilie, C. Melinte, D. Miculescu, N. Roșu, Antal 
Antrenor: Laszlo Balint 

Viitorul: V. Cojocaru - R. Boboc, Dobrosavlevici, V. Ghiță, De Nooijer - R. Benzar, Artean, A. Ciobanu - Ely Fernandes, Luckassen, G. Ganea 
Rezerve: Căbuz, Sabala, Mățan, Grameni, Babunski, Dussaut, Mladen, A. Pitu, Haită
Antrenor: Mircea Rednic

Stadion: „Francisc Neuman” (Arad) 
Arbitru: Lucian Rusandu // A1: Imre-Laszlo Bucsi; A2: Stelian Slabu

Gică Popescu, detalii de la negocierile dintre Rednic și Hagi: „Au durat 10 minute

FCSB - Astra, liveTEXT de la 20:00 » Echipele de start anunțate de GSP + cele mai tari cote

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
publicer
publicer  •  16 Ianuarie 2021, 04:51

Anternorul de chiftele mister se plangea ca de fapt el nu are ce antrena dupa ce a puerdut setul cu Astra. Acum au fost cei mai activi pe piata transferurilor si tot nu se vede mare lucru. De fapt ne a prevenit ca joaca cu Viitorul si aia sunt cam un fel de Real sau Barca deci sa nu ne asteptam la prea mult. Penibili! Risipa de bani publici ! La lemne cu expiratii astia

publicer
publicer  •  16 Ianuarie 2021, 01:21

Joaca Uta zici ca -i Barcelona )))! Singura echipa care nu are stie sa atace! Acasa pare in deplasare. Dar a facut iar cele mai multe transferuri. Ce sa fie ,ce sa fie?!))) Am inclinat si televizorul poate araca si ei dar nu ajuta lanimic

ionica007
ionica007  •  15 Ianuarie 2021, 19:10

Ghita s-a scos pentru meciul urmator... Echipa *** are deja un mare avantaj... Va fi un meci de ''prezentare'' pentru gablonturile de doi lei din echipa ciobanului...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează