FOTBAL  »  Superliga  »  BĂTĂLIA PENTRU TITLU

“Va fi iad!”

Articol de - Publicat miercuri, 16 aprilie 2008 00:00

Becali anunţă că CFR Cluj va motiva Oţelul şi va arunca în luptă tot arsenalul de care dispune pentru a-i încurca pe roş-albaştri.

Gigi Becali aruncă bomba înaintea meciului Oţelul - Steaua, de sîmbătă. “Am auzit că, pentru a ne stopa, clujenii vor să bage în luptă tot arsenalul, banii, arbitrii, dar nu ne poate încurca pe noi Galaţiul! Aşa îmi spune toată lumea. Şi ca să încurci Steaua îţi trebuie 1-2 milioane de euro, nu se mai aruncă în joc doar 100.000-200.000. Cei care cred în sumele puse în joc sînt de cîteva sute de mii sînt nişte copii”, a spus finanţatorul din Ghencea.

“Zice numai prostii”
Preşedintele lui CFR respinge acuzaţiile lui Becali şi afirmă că patronul Stelei doreşte să pună presiune pe toată lumea în acest final de campionat. “Aceste declaraţii sînt nişte prostii foarte mari, nişte aberaţii. Acum îmi dau seama că Stelei îi este frică de meciul de la Galaţi şi o aruncă pe noi. Nu motivăm pe nimeni. Nici du­pă declaraţiile astea nu se sesizează cei de la Comisie?”, a spus ieri Iuliu Mureşan, extrem de revoltat.

“La ce sume se vehiculează, o să avem buget să mutăm echipa la Monte Carlo”
Marius Stan preşedinte Oţelul

“Nu am încredere în mod special în Oţelul. Am încredere în toţi, însă doar pînă la proba contrarie”
Iuliu MureŞan preşedinte CFR

“Eu cred că toate echipele care joacă împotriva Stelei şi a lui CFR pînă la finalul campionatului o vor face pe prime nu mari, ci foarte mari”
Gigi Becali patron Steaua

O victorie în ultimii 4 ani
Meciurile dintre Oţelul şi Steaua au fost extrem de spectaculoase în ultimele sezoane, roş-albaştrii reuşind un singur succes, în urmă cu doi ani. La finalul acelui sezon formaţia din Ghencea a cîştigat şi ultimul titlu.
Data Meciul
16.05.2004 Oţelul - Steaua 2-2
08.05.2005 Oţelul - Steaua 1-0
02.04.2006 Oţelul - Steaua 0-3
22.10.2006 Oţelul - Steaua 2-1

“Ce vrea? Să nu ne mai prezentăm?!”
Gălăţenii au replicat ieri pe un ton acid după ce au auzit afirmaţiile lui Becali. “Ce să facem acum, să ne dăm la o parte şi să nu mai jucăm?! Noi avem stipulate clauze în contrac­te că ne luăm banii la îndepli­ni­rea obiectivului, adică o prezenţă în Cupa Intertoto.

Acestea sînt «Po­veşti nemuritoare» marca Gigi Be­cali”, a spus antrenorul Petre Gri­go­raş completat de preşedintele Ma­rius Stan: “Am văzut că a zis că ne bate cu 3-0! Atunci nu o să ne mai prezentăm la meci. Becali rămîne acelaşi personaj pitoresc, dar acum a spus numai aberaţii”.

Colaborare CFR - Oţelul

Relaţiile dintre clujeni şi gălăţeni sînt dintre cele mai bune. Două argumente vin să susţină această variantă:

1. Deac împrumutat gratis
În iarnă, CFR a decis să-l împrumute gratis pe Ciprian Deac (foto) la Galaţi. Împrumutul nu a fost pe o durată scurtă de timp, aşa cum se procedează în astfel de cazuri, ci pe un an şi jumătate!

2. CFR, prima opţiune la Szekely
Oţelul le-a întors serviciul clujenilor şi a semnat cu gruparea lui Paszkany un parteneriat în privinţa lui Ja­nos Szekely. La vară, CFR are prima opţiune la transferul mijlocaşului, adică la oferte egale, CFR va cîştiga semnătura fotbalistului.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (76)
 •  17 Aprilie 2008, 00:20

M~U~I~E steaua si berbecali:))) M~U~I~E steaua si berbecali:))) M~U~I~E steaua si berbecali:))) M~U~I~E steaua si berbecali:))) M~U~I~E steaua si berbecali:))) M~U~I~E steaua si berbecali:))) M~U~I~E steaua si berbecali:))) M~U~I~E steaua si berbecali:))) M~U~I~E steaua si berbecali:))) M~U~I~E steaua si berbecali:))) M~U~I~E steaua si berbecali:))) M~U~I~E steaua si berbecali:))) M~U~I~E steaua si berbecali:))) M~U~I~E steaua si berbecali:))) M~U~I~E steaua si berbecali

 •  17 Aprilie 2008, 00:03

abia astept meciul de sambata.... cat despre insurgentu'...sunteti multi dar prosti...credeti ca daca rupeti scaune sunteti tari ....sunteti niste gunoaie....nu cred ca ai fost la galati sa vezi ce fel arata stadionul la un meci cu steaua

 •  16 Aprilie 2008, 23:59

Steaua nu a invins decat o singura data pe Otelul in ultimele 4 sezoane? Pai e clar, Steaua va face cel mult egal. Am sa mor de ras. Dar stiti de ce? Pentru ca Becali crede atat de tare ca va castiga...Nu, nu ai cum sa castigi!Anul acesta provincia spune: NU!

Vezi toate comentariile (76)
Comentează