FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Va fi operat!

Articol de GSP - Publicat marti, 21 august 2007 00:00

Plesan a fost consultat ieri la Spitalul Militar, are fractura de peroneu, va suporta o interventie chirurgicala si va reveni pe teren in februarie 2008. Razboiul pe care Gigi Becali l-a pornit impotriva lui Hagi n-a fost singura problema a Stelei creata in urma meciului cu CFR. Punctul obtinut in doar 10 jucatori a cerut sacrificii mari, nu mai putin de 3 jucatori avind accidentari mai mult sau mai putin grave. Plesan a iesit cel mai sifonat, suferind o fractura de peroneu in minutul 4.

Mijlocasul a venit la Bucuresti duminica noaptea, alaturi de echipa, avind piciorul in ghips. Ieri, a repetat testele la Spitalul Militar si diagnosticul s-a confirmat: Plesan are nevoie de operatie si va rata tot anul 2007, urmind sa revina pe gazon in luna februarie.

Vasluiul nu-l da pe Ljubinkovici
Cum Steaua nu va mai putea conta pe Plesan o jumatate de an, conducerea Stelei a reluat discutiile cu FC Vaslui pentru transferul sirbului Ljubinkovici (25 de ani). Patronul moldovenilor, Adrian Porumboiu, a reactionat: "M-am plictisit sa tot vorbim de transferuri de jucatori de la Vaslui la Steaua. Ljubinkovici nu va ajunge in Ghencea.

Golanski este OK
Polonezul Golanski a facut ieri un set de teste dupa ce duminica seara a avut o trauma la nivelul cutiei toracice. A primit acceptul medicilor de a se antrena si a plecat la Moscova, acolo unde nationala tarii sale, Polonia, va juca un amical cu Rusia.

Revin Cristocea si Iacob
Hagi nu va putea conta in meciul cu Pandurii pe Goian, suspendat, si pe Plesan, accidentat, dar el ar putea sa-i foloseasca pe Cristocea si pe Iacob. Cei doi se vor antrena alaturi de echipa in aceasta saptamina si ar putea juca in repriza a doua impotriva gorjenilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close