FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Vă mai aduceți aminte de el? Jucătorul cu 7 trofee la "militari" l-a "masacrat" pe Gigi Becali: "Asta nu e Steaua! Becali a instaurat teroarea, Dică și jucătorii sunt marionete"

Aurel Panait, al doilea din stânga sus
Aurel Panait, al doilea din stânga sus

Articol de GSP - Publicat luni, 03 decembrie 2018 17:50

Ajuns la 50 de ani, Aurel "Joe" Panait, fotbalist cu 5 ani petrecuți la Steaua, între 1991 și 1996, l-a "masacrat" pe Gigi Becali, într-unul dintre primele lui interviuri după o lungă perioadă de pauză. Panait se delimitează de actuala echipă a latifundiarului, pe care nu o consideră continuatoarea Stelei.

"Mă mai uit din când în când la meciurile cât de cât interesante, dar pentru că tot aţi amintit de FCSB şi de Steaua aş vrea să lămurim un lucru. Pentru mine FCSB nu reprezintă Steaua. Este doar FCSB şi atât.

Această echipă nu are nicio legătură cu Steaua. Nu are legătură cu echipa de atunci, cu stadionul, cu nimic. Şi totul pleacă de la acest patron, care nu face altceva decât să taie şi să spânzure acolo. Este inadmisibil ce face acest domn la echipă. Jucătorii au ajuns să joace sub teroare. Să le fie frică tot timpul că dacă nu joacă bine vor fi daţi afară. El este cel care face şi desface echipe", a spus "Joe" Panait, într-un interviu acordat TV Telekom Sport. 

Nu-l iartă nici pe Dică

Fostul fotbalist al Stelei de la jumătatea anilor '90 îl pune la punct și pe antrenorul Nicolae Dică: "El și jucătorii sunt doar marionete în mâna patronului".

"El, alături de jucători, nu reprezintă altceva decât nişte marionete în mâna patronului. Nimeni nu are curajul să spună ceva. Iar FCSB este doar o afacere în mâna lui Becali. Îl interesează doar banii ăia pe care-i primeşte clubul din câştigarea campionatului şi ceea ce mai pică din vânzarea vreunui jucător.

Degeaba te lauzi tu, ca patron, că le dai bani jucătorilor, când instaurezi la echipa o adevărată teroare. Domnul Becali nu înţelege că pe teren nu joacă banii, ci oamenii", a mai spus Panait, potrivit sursei citate. 

Aurel Panait a evoluat pentru Steaua 5 ani, între 1991 și 1996, perioadă în care a cucerit nu mai puțin de 7 trofee alături de "militari". 

Cluburi la care a jucat Aurel Panait:
1987-1991 Petrolul Ploiesti
1991-1996 Steaua Bucuresti
1996-1997 VfL Herold Modling (Austria 2)
1997-1998 Wuppertal (Germania 3)
1997-1998 FSV Mainz (Germania 2)
1998-1999 Wuppertal (Germania 3)
1999-2000 SV Wehen (Germania 3)
2000-2001 Dynamo Berlin (Germania 3)

Vezi și: Gigi Becali își freacă mâinile de bucurie! El este jucătorul pe care poate obține o AVERE! Progres incredibil în ultimii doi ani

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (62)
rocknroll
rocknroll  •  04 Decembrie 2018, 11:32

Joe Panait = unul dintre cei mai slabi fundasi dreapta din istoria Stelei!!! P-asta l-ati gasit sa vorbeasca de Steaua (FCSB)?

hmmmm
hmmmm  •  04 Decembrie 2018, 05:44

Acum oricine are ceva cu JJ spune ca FCSB nu e Steaua... Nu mai joaca pe Ghencea, nu are are spiritul si exprimarea echipei de odinioara si aceste lucruri din cauza oierului care distruge tot ce atinge, de acord. Dar sa negam continuitatea echipei este ca si cum un sofer face masina zob pentru ca a avut un accident. In cazul asta, cei de la Dinamo ce sa mai spuna???

partea47mea
partea47mea  •  04 Decembrie 2018, 00:23
Postat de Dinu Stefan pe 03 Decembrie 2018, 23:52

joe panait ?! daca nu-i puneati cerc credeam ca e maseuru echipei...ii vad pe ilie,prodan,stangaciu,pandy,vladoiu,filipescu,roti chiar si voi l-ati gasit pe indian sa povesteasca ??? ceilalti care au insemnat ceva in fotbalul romanes,ce parere au,sa l-ati cautat pana l-ati gasit ?! parca e si iulian minea ?!

Cred ca esti printre putinii care ii pot recunoaste pe baietii din acea echipa.Sunt convins ca multi "fcsbisti=stelisti wannabe" de azi habar nu au de unele nume enumerate de tine, ce sa mai zic sa-i si recunoasca!

Vezi toate comentariile (62)
Comentează