FOTBAL  »  Superliga  »  ANUNȚ

Vacanță prelungită pentru indezirabili » Vestea primită azi de jucătorii care nu mai sunt doriți la Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2017 17:50

Șase jucători pe care Laurențiu Reghecampf nu i-a convocat pentru primul cantonament din Antalya au fost anunțați astăzi că vor avea o vacanță prelungită, până pe data de 19 ianuarie.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor a relatat despre problemele existente și despre faptul că fotbaliștilor nu le-a fost comunicat un program de pregătire. Este vorba despre Golubovici, Aganovici, Mitrea, Dan Popescu, Enceanu și Vâlceanu.

În ciuda faptului că au solicitat un regim de antrenament pentru perioada în care se pregătesc individual, steliștii nu au primit un răspuns din partea clubului.

TV Dolce Sport anunță că cei șase fotbaliști puși pe liber de club au primit hârtii de la club, prin care le este prelungită vacanța pentru încă o săptămână.

Citește în Gazeta de azi despre problemele cu care s-au confruntat astăzi fotbaliștii lăsați acasă de Reghecampf, în momentul în care au vrut să intre în baza de pregătire!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
ortega
ortega  •  11 Ianuarie 2017, 21:02

Golum ăsta e imaginea fc star ... Nepuțință , urâțenie de-ți vine să vomiți , ce mai ... *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49
blatistu49  •  11 Ianuarie 2017, 19:34

saracii aleargape pasiunile ciobanului urmeaza blondu GHONEREsi ALIBEGH cit de curind

timm
timm  •  11 Ianuarie 2017, 18:57

Gigi trebuie declarat persona nongrata in fotbalul romanesc.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează