FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CSU CRAIOVA 1-0

VIDEO Vadim Rață, sincer după succesul cu CSU Craiova: „N-am fost fair-play deloc”

Foto: Vadim Rață
Foto: Vadim Rață

Articol de , - Publicat duminica, 26 februarie 2023 21:37 / Actualizat duminica, 26 februarie 2023 21:49

FC Voluntari a produs surpriza etapei și a învins-o pe CSU Craiova, scor 1-0. Vadim Rață (29 de ani), mijlocașul ilfovenilor, a adus primul succes al formației sale în 2023, după 5 înfrângeri consecutive.

Rață, trecut în acest sezon și la FCSB, a recunoscut că echipa sa a tras de timp cât a putut pentru a obține toate cele 3 puncte și pentru a mai echilibra atmosfera din vestiar.

VIDEO. Vadim Rață: „Cum am intrat în vestiar am cântat”

„S-au terminat multe serii nereușite pentru mine. Am reușit să marchez și să aduc victoria. După 5 etape în care am pierdut, am început și eu să mai zâmbesc. Le-am spus băieților de la Craiova că n-am fost fair-play în acest joc. Am tras de timp cât am putut și trebuia să o facem pentru cele 3 puncte. Când am intrat în vestiar ne-am descătușat, am cântat! 

Vrem să scăpăm de retrogradare. Ne presau foarte mult rezultatele, nici jocul nu ne mai ieșea. Era presiune și pe mister, și pe noi și le mulțumim celor din conducere că au avut încredere în antrenorul nostru. A venit după partida cu FCU Craiova și ne-a spus că are încredere în noi și că salva clubul în prima ligă”, a spus Vadim Rață.

Eugen Neagoe, după FC Voluntari - CS Universitatea Craiova 1-0: „Am controlat meciul!”

De partea cealaltă, antrenorul celor de la CSU Craiova, Eugen Neagoe (55 de ani) consideră că ar fi meritat un rezultat mai echitabil.

A fost un joc pe care l-am controlat. Din păcate, nu am fost atenți la o fază. Cei de la Voluntari au intrat de două ori în careul nostru. A fost un meci controlat, chiar dacă nu ne-am creat foarte multe ocazii. Nu am reacționat bine să o băgăm în poartă”, a explicat la final Eugen Neagoe.

Citește și alte știri:

Gică Popescu face praf o rivală din play-off: „Stinsă! O echipă de subsolul clasamentului, doar declarativ luptă la titlu”

Pintilii, ordin executat! L-a scos din echipă și l-a înlocuit cu gafeurul de serviciu, preferatul lui Becali

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
doritor
doritor  •  27 Februarie 2023, 12:45

E adevarat ati tras de timp, n-ati facut un joc stralucit ,dar ati dat peste fraierii campionatului.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează