FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Vadim se autopropune la Steaua » Ce post vrea să ocupe şi surpriza pe care o pregăteşte pentru Gigi Becali

FOTO: România Liberă
FOTO: România Liberă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 iunie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 19 iunie 2013 21:48

Unul dintre apropiaţii lui Gigi Becali, Corneliu Vadim Tudor, şi-ar dori să devină noul preşedinte onorific al Stelei şi îi promite patronului echipei din Ghencea că va face tot ce va putea pentru a-l scoate din închisoare.

"Sînt în Comisia de politică externă a Parlamentului European şi l-am adus şi pe Gigi acolo. Steaua este un brand. Mă aştept să fiu preşedinte onorific la Steaua sau ceva de genul, să am autoritatea să reprezint Steaua.

Va fi o dramă mare, românii nu mai au nici o bucurie. Este o mare mîhnire că i-au respins cererea lui Gigi Becali de întrerupere a executării pedepsei.

O să iau legătura cu Dorel Onaca şi cu oamenii din jurul lui Băsescu şi să vedem ce putem face şi să mă uit în ochii lui să-i spun: 'mîine-poimîine termini mandatul, nu-ţi mînca omenia, lasă loc de bună ziua, pentru că vei fi tratat cel puţin la fel cum i-ai tratat pe alţii'", a spus Vadim Tudor azi în faţa Tribunalului Bucureşti.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (157)
dtdr
dtdr  •  20 Iunie 2013, 19:04

Asta-i de voi. Se potriveste cu jiji.

teilandezu
teilandezu  •  20 Iunie 2013, 18:57

Pregateste surprize pe dracu ! Insasi viata i-i ofera lui surprize .

sprinjeanul
sprinjeanul  •  20 Iunie 2013, 15:29

dute in fata lui base,cere-i o favoare,sigur te v-a baga in seama dupa incidentul din parlament cu condamnarea comunismului.

Vezi toate comentariile (157)
Comentează