FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

Vahid Hambo dezvăluie coșmarul trăit în România: a alergat printre vaci, avea gândaci în cameră și dormea îmbrăcat! „Patronul venea vestiar și ne zicea că nu ne dă banii”

Articol de GSP - Publicat marti, 11 februarie 2020 18:46

Atacantul finlandez Vahid Hambo (25 de ani) a sosit la Astra Giurgiu la începutul lunii februarie 2019, dar nu s-a impus și a plecat după 6 luni. 

Jucătorul cu 8 meciuri și 2 goluri la Astra a ajuns acum în țara natală, la FC Lahti, și a acordat un interviu pentru presa din Finlanda. Fostul jucător al Astrei a vorbit despre dificultățile avute la formația din Giurgiu și despre problemele din România. 

„Telefonul lui Hambo a sunat într-o noapte din ianuarie. Agentul i-a spus că Astra îl vrea. După câteva căutări pe Google și Youtube, Hambo a acceptat să vină în România. Când a ajuns, fizioterapetul i-a spus lui Hambo să se ducă la alergat. Acesta a întrebat dacă pe bandă sau în sală, dar a fost dus pe un câmp în spatele stadionului. Vacile se uitau la Hambo cu aleargă prin noroi”, scriu finlandezii. 

„Am debutat într-un meci de Cupă și am dat două goluri. În Finlanda, dacă se întâmplă asta, presa nu scrie mult. În România toată lumea a scris despre mine și voia poze cu mine.

Vahid Hambo dezvăluie coșmarul trăit în România: a alergat printre vaci, avea gândaci în cameră și dormea îmbrăcat! „Patronul venea vestiar și ne zicea că nu ne dă banii”
Vahid Hambo alături de Dani Coman, președintele Astrei

 „Dacă vor, patronii îți distrug cariera” 

Hambo a continuat și a vorbit și despre conducătorii din România. „Dacă vor, îți distrug cariera. Patronul Astrei (n.r. Ioan Niculae) venea în vestiar și promitea prime. Am câștigat un meci cu 4-1 și nu am primit niciun ban. Dar nimeni nu îndrăznea să spună nimic. Când echipa pierdea, venea și-ți amintea de înfrângere spunândd «Ați jucat prost! Nu primiți salariile»”, spune Hambo. 

4 lunisusține Hambo că a stat neplătit la Astra

 „Unul venea cu McLaren, dar îi cerea mamei bani de benzină” 

Hambo a vorbit și despre colegii săi și despre condițiile pe care le-a întâlnit la Astra. „În România trebuie să ai mașină de lux și haine de firmă, dar nu contează ce mănânci. Unul venea cu McLaren la antrenament, o mașină de 200.000 de euro. Dar tot el spunea în ziare că îi cere mamei bani de benzină (n.r. Denis Alibec - Detalii AICI). 

Locul în care ne antrenam era o catastrofă. Dușul avea o țeavă care împrăștia apă în toate direcțiile. Erau cabluri care atârnau din tavan”, dezvăluie Hambo.

 „În meciurile din deplasare, jucătorii sperau să se cazeze în locuri unde exista căldură. Dacă nu se întâmpla asta, jucătorii dormeau îmbrăcați. Erau păianjeni și gândaci pe pereți. Televizoarele erae cu tub, nu cu ecran plat” 
iltalehti.fi

„Echipa, din punct de vedere tactic, era un dezastru. Antrenorii se schimbau ca la ruletă și vedetele decideau cum se fac antrenamentele”, își încheie Hambo interviul.

 „Viitorul e singura echipă care joacă fotbal. În echipa lui Hagi toți au salarii mici. Nimeni nu e deasupra și le-a interzis jucătorilor să dețină mașini scumpe și să își facă tatuaje” 
Vahid Hambo

Citește și: 

Marius Șumudică, dialog savuros cu Bogdan Andone: „Bă, ce ai făcut?” / „La mine se duce spre căpățână”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
iulihenry14
iulihenry14  •  12 Februarie 2020, 09:16

Da ma Hambo ii cerea Alibec bani de benzina mamei lui...sigur ca da. Ca Alibec saracu a jucat pe caramele si covrigi la FCSB. Nu a avut de unde sa stranga bani de benzina. Mai bine ne spune bosniaco-finlandezu Hambo cum a reusit el sa stranga doar 54 de meciuri si 11 goluri in 6 ani de cariera la 8 echipe diferite. In rest strugurii sunt acrisori.

caoradea
caoradea  •  12 Februarie 2020, 08:44

E chiar asa frustrant daca cineva povesteste de experianta lui din Romania ? Sigur omul a povestit doar ce nu i-a placut, a relatat experianta negativa. Logic nu asta e imaginea corecta a tarii, dar e si asta o poza de moment. Parca noi (patronii din fotbal, jucatorii, conducatorii, spectatorii) toti suntem pe culmile civilizatiei iar "***" de nordici sunt barbarii europei... Cred ca de aia se califica aproape toti la europene, mondiale, etc. si nu doar la fotbal si in alte sporturi. ..din cauza asta nivelul lor de trai e cu muult peste ceea ce gasim prin Balcani oriunde... Nu cred ca exista pe km patrat atati puscariasi in viata publica in tarile nordice ca la noi. Despre ce vorbim ? Doare adevarul... Daca francezii scriu ce scriu despre noi, suntem frustrati, de nordici la fel. Ramanem singuri impotriva Europei ????... Ei sunt de vina ca nu avem infrastructura, ca nu ne dezvoltam, ca politicienii nostrii fura, etc etc...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sasesase
sasesase  •  12 Februarie 2020, 05:21
Postat de shynetm pe 11 Februarie 2020, 19:58

A exagerat el putin, a exagerat presa din finlanda mai mult, a mai pus ceva pe deasupra si gsp si uite asa a iesit de un articol. A fost Enache pana in iunie, cand a venit Alexa. Apoi a venit Andone dar finlandezul cu ochi albastri era deja plecat.

Asta nu e finlandez cu ochi albaștri, e un biet balcanic născut pe acolo....posibil kosovar sau bosniac, că au umplut ăștia nordul Europei

Vezi toate comentariile (20)
Comentează