FOTBAL  »  Superliga  »  CRĂCIUNESCU ŞEF LA CCA

Valentin Alexandru la Radio GSP: "Ion Crăciunescu este un om dedicat acestei activităţi, l-a inventat şi l-a realizat pe om!"

Valentin Alexandru
Valentin Alexandru

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 27 septembrie 2011 16:18

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Valentin Alexandru, a intervenit în direct la Radio GSP unde a discutat despre numirea lui Ion Crăciunescu în fruntea Comisiei Centrale a Arbitrilor, după ce Vasile Avram, fostul şef al CCA a fost reţinut 29 de zile de către Direcţia Naţională Anticorupţie.

"Din cîte am înţeles este decizia preşedintelui Mircea Sandu. Mi se pare un act corect de reconciliere între doi oameni maturi care doresc binele fotbalului. Din cîte-l cunosc eu pe Ion Crăciunescu este un om dedicat acestei activităţi, l-a inventat şi l-a realizat pe om. Trebuie să aducă înapoi celor care te-au inventat cei mai bun. Este clar cea mai bună soluţie.

Un arbitru nu se face în două zile, este o construcţie delicată ca la un pod. Cînd vorbim de un arbitru la 25 ani la Chivulete, Kovacs şi-aşa mai departe, nu aveai cînd să-ţi faci experienţă. La oameni trebuie să treacă timpul peste tine, nu ca la haine. Ca arbitru, chiar nu e simplu, iar nouă ne e extrem de simplu să ne dăm cu părerea. Oricum, un arbitru nu poate să schimbe în 6 luni indiferent de cine vine la concurea Comisiei Centrale", a declarat la Radio GSP, Valentin Alexandru.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
florin_susnau
florin_susnau  •  01 Octombrie 2011, 18:27

Tu cand mortii tai te duci la puscarie?Se cam strange latul ba,ati litobe.

stancuvlad
stancuvlad  •  27 Septembrie 2011, 18:12

sunt in stare ... dar nu da bine la public... ce vrei? sa aiba mai putine view-uri ? pentru ce? pentru niste fleacuri si banalitati cum ar fi adevarul??

dorutzu74
dorutzu74  •  27 Septembrie 2011, 16:30

Din doua gresele i-ati facut praf declaratia omului.Nici sa citati pe cineva nu sunteti in stare.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează