FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Valentin Cocean îi acuză pe Burleanu şi pe Chivorchian că l-au schimbat: "Nu mă duc la Disciplină, îi dau în judecată!"

Cotul lui Mureșan i-a provocat lui Rusescu o fractură orbitală // Foto: Look TV
Cotul lui Mureșan i-a provocat lui Rusescu o fractură orbitală // Foto: Look TV

Articol de - Publicat miercuri, 07 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 06 ianuarie 2015 21:11

Avocatul, unul dintre cei 3 de la Recurs care au votat pentru ridicarea suspendărilor în cele două situaţii, susţine că "mutarea mea e, de fapt, o sancţiune!"

După cazurile Mureşan şi Şeroni, Comitetul Executiv al FRF a decis, luna trecută, ca începînd din 5 ianuarie 2015 să intre în vigoare o rocadă între Comisia de Disciplină şi cea de Recurs.

Astfel, Valentin Cocean, unul dintre cei 3 membri de la Recurs care au votat, conform regulamentelor, pentru ridicarea suspendărilor lui Mureşan şi Şeroni (care i-au accidentat pe Rusescu, respectiv Bancu), a fost trecut la Disciplină, iar Marian Tudor a trecut la Comisia de Recurs.

Avocatul Valentin Cocean consideră însă că "această mutare e ca o sancţiune! Am discutat cu domnii Burleanu şi Chivorchian, care mi-au spus o poveste frumoasă, că sînt mulţumiţi de mine şi că nu e vorba că ar vrea să scape de mine. I-am întrebat dacă se consideră că am greşit în cele două cazuri. Domnul Chivorchian mi-a spus că «nu, după regulamente, dar dacă era copilul dumneavoastră în acea situaţie?!». Le-am propus fie să revoace decizia Comitetului Executiv, fie să recunoască public că nu am greşit, iar eu plec fără probleme de la Comisie. Mi s-a spus că nu se poate. În aceste condiţii, eu nu mă duc la Comisia de Disciplină! Nici mîine, nici altă dată! Eu mă prezint la Recurs. Îi voi da în  judecată dacă nu-şi respectă obligaţiile contractuale. Nu mă interesează banii, e vorba de imagine!".

"Recursul" oprit de şefii FRF
Pe 18 decembrie, Comisia de Recurs a avut ultima şedinţă din 2014. Valentin Cocean s-a prezentat normal la Comisie, dar nu s-a judecat nici un caz. "Aşa a cerut conducerea Federaţiei.  Preşedintele Comisiei de Recurs, Dorin Sabău, a recunoscut de faţă cu părţile că e nevoit să dea un termen administrativ. Oamenii au întrebat ce înseamnă asta şi, de faţă cu toată lumea, Sabău a recunoscut că, în urma deciziei Comitetului Executiv, i s-a cerut de către conducerea FRF să nu judecăm, ci doar să dăm un termen", a dezvăluit Cocean.

"Am senzaţia că, prin această mişcare, conducătorii FRF au vrut să-şi asigure majoritatea în ambele comisii, de Disciplină şi de Recurs. Pentru că la Disciplină s-a votat mereu în unanimitate, atît în cazul Mureşan, cît şi la Şeroni" (Valentin Cocean, membru Comisia de Recurs)

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
mcvyper
mcvyper  •  07 Ianuarie 2015, 12:02
Postat de d_3amon pe 07 Ianuarie 2015, 10:25

ce revoltati sunt membrii turmei ca exista oameni care judeca CORECT, dupa REGULAMENT. asa sunt astia invatati cu furatul campionatelor, cu cupe primite dupa ce au fugit de pe teren,cu alergatul pe strazi cu sacose cu bani dupa alte echipe, sa primeasca totul gratis, nu conteaza legi, regulamente toate trebuie incalcate pentru a fi favorizata echipa cu stema desenata de un repetent de scoala ajutatoare.

tocmai tu te-ai gasit sa comentezi :)) parca cei de la Dinamo au fost sfinti

injunghiatu
injunghiatu  •  07 Ianuarie 2015, 11:39

Asa ma. bravo! Sa le arati tu lor cine esti! Da ce tu esti fraier? Fraieri sunt aia ce l-au suspenat pe Suarez tot intr-un caz asemanator!!! Ei,ei de erai tu in comisia respectiva le aratai ce inseamna etica si regulament!!!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  07 Ianuarie 2015, 11:14

...omul are dreptate ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează