FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO + FOTO Surpriză la antrenamentul FCSB: cine s-a pregătit cu vicecampioana + Un fotbalist s-a accidentat și a ajuns direct la vestiare

Deși a reziliat contractul pe care îl avea cu cei de la FCSB, fundașul dreapta Valentin Crețu (34 de ani), continuă să se antreneze cu vicecampioana României până își va găsi echipă. +12   FOTO
Deși a reziliat contractul pe care îl avea cu cei de la FCSB, fundașul dreapta Valentin Crețu (34 de ani), continuă să se antreneze cu vicecampioana României până își va găsi echipă.

Articol de , - Publicat duminica, 27 august 2023 12:45 / Actualizat duminica, 27 august 2023 14:39

Deși a fost pus pe liber de cei de la FCSB, fundașul dreapta Valentin Crețu (34 de ani), continuă să se antreneze cu vicecampioana României până își va găsi echipă. 

Valentin Crețu e ca și plecat de la FCSB, aspect făcut public de patronul echipei Gigi Becali încă din data de 21 august. 

Șumudică face revoluție la FCU Craiova » Măsură radicală: „Am vorbit cu Prunea”
FCU CRAIOVA
Șumudică face revoluție la FCU Craiova » Măsură radicală: „Am vorbit cu Prunea”

„Crețu a plecat. Probabil Gheorghe urmează să plece și el, să vedem ce facem și cu Compagno. În rest, nu mai pleacă nimeni. Eventual la iarnă, când va mai trebui să aducem și noi ceva. Dar pe noi ne interesează acum să câștigăm campionatul și să mergem în Liga Campionilor”, a declarat Becali.

Crețu își prelungise contractul cu FCSB în mai, dar avea o înțelegere cu finanțatorul vicecampioanei: dacă echipa era eliminată din Europa, ceea ce s-a și întâmplat, atunci contractul putea fi întrerupt.

Deși a plecat de la FCSB, Valentin Crețu continuă să se antreneze cu vicecampioana României

Doar că, surpriză! La antrenamentul oficial al celor de la FCSB de dinaintea partidei cu UTA Arad, de luni seară, din etapa cu numărul 7 a Superligii, a fost prezent și Valentin Crețu. Acesta s-a pregătit normal alături de foștii lui colegi. 

Surpriză la antrenamentul FCSB: cine s-a pregătit cu vicecampioana + Un fotbalist s-a accidentat și a ajuns direct la vestiare
Valentin Crețu, în posesia mingii. Foto: Andrei Petrescu (GSP)

VIDEO. Andrei Vlad s-a accidentat la antrenamentul FCSB 

Portarul Andrei Vlad (24 de ani) s-a accidentat la antrenamentul celor de la FCSB de dinaintea meciului de la Arad. Mihai Lixandru, mijlocașul roș-albaștrilor, l-a driblat pe Florinel Coman și s-a dus spre poarta lui Andrei Vlad. 

Când a ajuns față în față cu Andrei Vlad, Lixandru a alunecat și l-a lovit pe portarul lui FCSB în piciorul stâng. Andrei Vlad s-a pus la pământ, urlând de durere. Imediat după aceea, staff-ul medical a intrat pe teren pentru a-i acorda acestuia îngrijiri.  

Foto: Andrei Petrescu (GSP)
Foto: Andrei Petrescu (GSP)
Foto: Andrei Petrescu (GSP)
Foto: Andrei Petrescu (GSP)
Foto: Andrei Petrescu (GSP)
+8 FOTO

Acesta nu a mai putut continua antrenamentul. A fost așezat pe banca de rezerve și, după aceea, a fost ajutat de un membru al staff-ului să meargă spre zona vestiarelor. 

GSP a aflat că accidentarea lui Vlad nu e una gravă, dar portarul nu va face deplasarea la Arad, pentru duelul cu UTA. Rezerva lui Târnovanu va fi Mihai Udrea, care mai are un sigur joc în tricoul roș-albaștrilor, în Cupa României, cu Dinamo (1-0), duel disputat în 2020.

Citește și: 

„Pot să bag 15 milioane pe an la Dinamo” » Borcea pune o condiție esențială ca să investească: „Nicolescu nu are priză”

Dinamo, interzisă pe „Arcul de Triumf”?! Lovitură pentru „câini”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
johny2003
johny2003  •  27 August 2023, 19:59
Postat de odoacru pe 27 August 2023, 14:48

Vezi mă ca e articol despre fcsb2003......lasa steaua in pace.

Nu te potolesti, mai acritura?!

John.Wick
John.Wick  •  27 August 2023, 16:15
Postat de odoacru pe 27 August 2023, 14:48

Vezi mă ca e articol despre fcsb2003......lasa steaua in pace.

Lasā-ne cu clona 2017, aia-i steaua celor manipulati de burdihanele cu epoleti

marcbrad
marcbrad  •  27 August 2023, 15:12
Postat de bibi.gecali pe 27 August 2023, 13:45

Lasati ca rezolva Barsan toate problemele.

Marcel Bîrsan este arbitrul care a greșit flagrant în favoarea formației lui Mihai Rotaru chiar în meciul derby al oltenilor, atunci când Baeten de la U Craiova 1948 a fost faultat clar de către Bancu.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close