FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Valentin Gheorghe, salariu dublu după plecarea de la FCSB: „Am vrut să fac o schimbare! Totul a fost din scurt”

Valentin Gheorghe (25 de ani) a confirmat plecarea de la FCSB. Mijlocașul va merge sub formă de înprumut la Umraniyespor, nou-promovată în prima ligă a Turciei.
Valentin Gheorghe (25 de ani) a confirmat plecarea de la FCSB. Mijlocașul va merge sub formă de înprumut la Umraniyespor, nou-promovată în prima ligă a Turciei.

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iunie 2022 17:55 / Actualizat marti, 28 iunie 2022 18:14

Valentin Gheorghe (25 de ani) a confirmat plecarea de la FCSB. Mijlocașul va merge sub formă de împrumut la Umraniyespor, nou-promovată în prima ligă a Turciei.

Rezervă sezonul trecut indiferent de prestațiile avute, Valentin Gheorghe a decis să plece de la FCSB. A ales o echipă din afara țării, cu potențial financiar superior. 

Valentin Gheorghe a plecat de la FCSB: „Salariul este aproape dublu”

„Mi-am dorit să joc mai mult și am vrut să fac acest pas. Mă știu cu Denis Alibec, am fost coleg la Astra. Mi-a spus că este un campionat mai puternic decât în România. 

Clubul m-a înțeles. A fost mai bine și pentru mine, pentru partea financiară. Am vrut să fac o schimbare, să plec din țară. Sunt foarte încrezător, motivat, îmi doresc să reușesc. Salariul este aproape dublu acolo. 

Am înțeles că cei de aici își doresc să facă o echipă competitivă. Vor face ceva transferuri imoportante. Vă dați seama, nici eu nu cunosc foarte multe detalii. Am înțeles că mă cunoșteau, iar prin intermediul lui Florin Vulturar a venit discuția. Au și o clauză de cumpărare cei de acolo. Îmi doresc să demonstrez, să intru și în vederile echipei naționalei”, a spus Valentin Gheorghe, la „Liga Digi Sport”.

10.000 de eurocâștiga pe lună Vali Gheorghe la FCSB. În Turcia va primi 20.000

Valentin Gheorghe, mesaj după despărțirea de FCSB

„A venit din scurt totul. În două zile s-a rezolvat tot. Le mulțumesc pentru tot celor de la FCSB. Sunt profesioniști, foarte serioși. Le doresc din tot sufletul să ia campionatul. Știu cum se muncește. Nu am ce să reproșez nimănui, nici staff-ului, nici domnului MM. 

Poate intram și dădeam câte două goluri la fiecare meci sezonul viitor, apoi jucam. Nu avem de unde să știm, așa a fost să fie”, a concluzionat Valentin Gheorghe.

Vali Gheorghe, arma secretă celor de la FCSB în sezonul trecut

Cu 7 goluri și 3 pase decisive, Valentin Gheorghe a fost arma secretă a celor de la FCSB în campionatul trecut.

Intrat de cele mai multe ori din postura de rezervă, mijlocașul a reușit prin golurile sale să întoarcă scorul în favoarea trupei lui Toni Petrea, aducând puncte importante pentru roș-albaștri. Prestațiile sale l-au făcut pe Petrea să-l numească „arma secretă” a echipei.

VIDEO Florin Motroc, despre transferurile realizate de FCSB: „Sunt jucători de calitate!”

Citește și alte știri din Liga 1:

FRF a pus în vânzare bilete la finala Supercupei României! CFR - Sepsi, primul meci cu VAR din România

ANALIZĂ GSP Mutu trebuie să-i trezească » 3 dintre jucătorii aduși de Rapid sunt sub titularii din sezonul trecut

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (4)
dandana
dandana  •  29 Iunie 2022, 10:31
Postat de FlorinRaus pe 28 Iunie 2022, 21:25

Trebuie sa va hotarati,ori e fundas cu 6 goluri ori mijlocas cu 7 goluri..

Portar cu 9 goluri dacă tot nu ști. Pe bune! Găsești o greșeală și te dai deștept! Dar de ce nu scri tu articole, îți spun eu... Nu ai făcut școală ca acești oameni din presă. Probabil nici liceul nu l-ai terminat, dar găsești greșelile altora. Înainte sa te uiți în curtea altuia dacă are curat, uită-te și la tine în curte sa vezi ai curățenia pe care o dorești? Sunteți ciudați!

boys.of.straits
boys.of.straits  •  28 Iunie 2022, 21:33

Pierdere mare...nu trebuia dat/imprumutat!

FlorinRaus
FlorinRaus  •  28 Iunie 2022, 21:25

Trebuie sa va hotarati,ori e fundas cu 6 goluri ori mijlocas cu 7 goluri..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează