FOTBAL  »  Superliga  »  AKTOBE - STEAUA, MIERCURI, 18:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Valentin Lemnaru a scandalizat Lehliu Gară! :D Conflict incredibil generat în orăşelul călărăşean de atacantul Stelei

Articol de - Publicat marti, 29 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 28 iulie 2014 20:29

Primarul l-a făcut Cetăţean de Onoare pe Valentin, opoziţia contestă meritele fotbalistului. ”Acest jucător e doar o speranţă deocamdată”, spun despre vîrful de 30 de ani politicienii care i se opun edilului


Valentin Lemnaru a produs un impact mai mare în Lehliu Gară decît în Ghencea. Atacantul pe care campioana l-a cumpărat de la U Cluj cu 300.000 de euro încă nu a apucat să debuteze pentru roş-albaştri, dar a generat dezbateri între politicienii din oraşul natal. În week-end-ul trecut, cu ocazia Zilelor oraşului Lehliu Gară, primarul Iulian Iacomi i-a înmînat stelistului titlul de Cetăţean de Onoare. O decizie inacceptabilă pentru opoziţia din Lehliu!

George Fedorovici, vicepreşedintele Alianţei Naţionale a Agricultorilor, a reacţionat pe blog contra lui Lemnaru: "Nu înţeleg care sînt meritele cetăţeneşti ale acestui jucător. Cred că Lehliu are alte valori care ar merita această onoare. Să joci fotbal e la fel ca oricare altă meserie: prestezi în schimbul anumitor foloase".

"E o nedreptate faţă de mulţi lehlieni, care îşi văd de treburile lor, unii chiar cu rezultate notabile", crede Fedorovici, citat de sportcalarasean.ro. Politicianul ţine să precizeze că nu e antistelist: "Nu am nimic cu Steaua sau cu Lemnaru, dar acest jucător este mai degrabă la stadiul de speranţă în prezent. Dacă ar fi fost un Hagi, un Dan Petrescu, nu aş fi avut nimic de obiectat!". Valentin nu prea mai poate fi considerat o speranţă a fotbalului, întrucît are 30 de ani împliniţi, deci e mai aproape de momentul retragerii decît de o vîrstă care să anunţe o carieră îndelungată de acum înainte!

Politicianul Fedorovici îi opune lui Lemnaru un creator de telenovele: "Despre Lehliu Gară cred că a vorbit mai mult Mimi Brănescu, scenograful din Las Fierbinţi. El a făcut liceul la Lehliu Gară, unde are şi acum o casă. Iar soţia sa este Mirela Oprişor, cea care joacă rolul Aspirinei. Eu înţeleg că fotbalul e pe val, prietenii lehlieni ai lui Lemnaru sînt mîndri de el, dar mai are de mîncat mămăligă la Steaua pînă să devină cu adevărat mîndria Lehliului!". Cu zece ani în urmă, noul număr 9 de la Steaua trăia în Lehliu şi muncea la construirea Autostrăzii Soarelui. Acum a fost achiziţionat de campioana României şi e plătit cu 10.000 de euro lunar.

"I-am acordat titlul de Cetăţean de Onoare lui Valentin Lemnaru deoarece a fost foarte aproape să cîştige titlul de golgeter al campionatului şi astfel a făcut să se discute despre Lehliu Gară în presa centrală"

"Îl invit pe Fedorovici, cel care se opune proiectului nostru, să intre pe un teren şi să joace fotbal împotriva lui Lemnaru!"
Iulian Iacomi, primar Lehliu

13 goluri a marcat Lemnaru pentru U Cluj în sezonul trecut, cel mai bun din cariera fotbalistului în vîrstă de 30 de ani. Mîine are ocazia să debuteze în Champions League, în meciul cu Aktobe

6.500 de locuitori are Lehliu Gară. Aparţine de judeţul Călăraşi şi e considerat oraş din 1989


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
caminero
caminero  •  05 August 2014, 10:07

Wow! se ceartă lehlogariştii între ei ... mai bine îi declarau cetăţeni de onoare pe Tanţa şi Costel, că-s mai de-ai lor. Sau poate chiar pe Ion Băieşu ...

diana_klausenburg_steaua
diana_klausenburg_steaua  •  30 Iulie 2014, 07:30

Un pamflet superb insa atat de multi imbecili care nu au sesizat...Ce sa le faci,retardati,pardon,PSD-isti...In fine,tot acolo!Stelemisti,retardati,PSD-isti,cei care il voteaza pe Pictor Vonta...

bridges
bridges  •  29 Iulie 2014, 17:32

Lehliu Gara e un cartier kitsch nu e oras !!! Ziaristul tot ziarist,confunda "a scandaliza" cu "a fost motiv de scandal" Nu Lemnaru a scandalizat "orasul" ci a fost subiectul unui scandal fara voia lui...Primarul a scandalizat orasul de fapt pe un individ din zona.E o mare diferenta agramatilor !!!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează