FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - VIITORUL

FOTO Alarmă pentru Cristiano Bergodi la Craiova: Mihăilă s-a accidentat cu Viitorul

Valentin Mihăilă // FOTO: Captură TV Digi Sport +12   FOTO
Valentin Mihăilă // FOTO: Captură TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iunie 2020 11:22

Cristiano Bergodi (55 de ani) debutează astăzi pe banca Universității Craiova, în amicalele pe care oltenii le dispută împotriva Viitorului. Italianul a primit o veste proastă chiar după primele sale minute pe banca formației din Bănie.

Urmărește AICI meciul Craiova - Viitorul

Valentin Mihăilă (20 de ani) a ieșit de pe teren în minutul 8, acuzând o durere la coapsa dreaptă. Acesta s-a accidentat după ce a făcut un sprint pe partea stângă cu câteva zeci de secunde în urmă. După mai multe minute în care personalul medical a încercat să-l recupereze pe jucătorul de mare perspectivă al Craiovei, Bergodi a decis să facă prima schimbare.

Astfel, în minutul 18, Ștefan Baiaram (17 ani, atacant) i-a luat locul în teren lui Valentin Mihăilă. Un minut mai târziu, Viitorul reușea să deschidă scorul, prin Louis Munteanu.

Potrivit informațiilor Digi Sport, Mihăilă nu a suferit o accidentare gravă. Fotbalistul Craiovei a simțit doar o mică durere, iar Bergodi nu a dorit să riște.

+8 FOTO

Valentin Mihăilă // FOTO: Captură TV Digi Sport

Citește mai multe știri din Liga 1:

FCSB joacă al doilea amical înainte de reluarea Ligii 1! Duel cu Academica Clinceni de la ora 11:30 » Echipa de start aleasă de Vintilă

Harlem Gnohere, atac fără milă la Bogdan Vintilă: „Nu l-aș numi antrenor!” » Ce s-a întâmplat între ei în birou

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  06 Iunie 2020, 12:09

Se lupta cele mai mari echipe pentru acest stralucitor jucator (asa spun clevetitorii) iar el se accidenteaza dupa un sprint de baba si iese in min.8. Avem jucatori puternici.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează