FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OUT

Astra a retrogradat! Valerică Găman și-a anunțat plecarea: „Fotbalul ne-a pedepsit, atât putem! Nu caut alibi, dar au fost multe probleme”

Astra a retrogradat în Liga 2 după 12 ani! Este marea pierzătoare a meciurilor decisive din play-out., cedând 0-1 cu Viitorul. Valerică Găman a vorbit despre marile probleme de la Giurgiu. +19   FOTO
Astra a retrogradat în Liga 2 după 12 ani! Este marea pierzătoare a meciurilor decisive din play-out., cedând 0-1 cu Viitorul. Valerică Găman a vorbit despre marile probleme de la Giurgiu.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 mai 2021 20:43 / Actualizat miercuri, 19 mai 2021 20:53

Astra a retrogradat în Liga 2 după 12 ani! Este marea pierzătoare a meciurilor decisive din play-out, cedând 0-1 cu Viitorul. Valerică Găman a vorbit despre marile probleme de la Giurgiu. 

„Fotbalul ne-a pedepsit după un an cu foarte multe probleme. Nu neapărat financiare, dar au fost multe. Nu caut un alibi, dar am jucat din 3 în 3 zile, n-am avut timp să ne revenim. Facem antrenamentele la Ploiești, practic jucăm mereu în deplasare. E vina noastră și a conducerii. Depindea de noi, dar nu am putut să ne salvăm. 

Asta e, viața merge înainte. Sper ca acest club să continue și să promoveze peste un an. Nu e nicio tragedie până la urmă! N-am intrat resemnați, probabil atât putem! Fotbalul ne-a dat cât merităm. Am aflat că dăduseră gol cei de la Hermannstadt. Din păcate nu am putut să marcăm, am avut problema asta tot sezonul”, a spus Găman, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Cu siguranță nu voi continua în Liga 2. Am câteva contacte și voi vedea ce îmi rezervă viitorul. Nu s-a discutat despre viitorul clubului, poate zilele viitoare
- Valerică Găman, fundaș Astra

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Primul nume avansat pentru banca CFR-ului: „Un om de fotbal cu conexiuni îmi spune că e 100%”

Liderul din play-out pregătește sezonul următor: „Discuțiile sunt avansate”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
131624217670160
Geani Muraru  •  20 Mai 2021, 09:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

faceoffnoni
faceoffnoni  •  19 Mai 2021, 21:29

Du-te Valetica,du-teeeee!

gogoas
gogoas  •  19 Mai 2021, 21:22
Postat de sdaniel1972 pe 19 Mai 2021, 21:08

respect!

Ai dreptstee. Ardelenii nu ii suporta pe romani

Vezi toate comentariile (8)
Comentează