FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA

Valerică Găman, cadou pentru CFR Cluj » „Assist” pentru Debeljuh la golul de 2-0

Momentul în care Găman îi pasează lui Debeljuh // foto: captură DigiSport +17   FOTO
Momentul în care Găman îi pasează lui Debeljuh // foto: captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 mai 2022 22:48 / Actualizat duminica, 15 mai 2022 23:06

CFR Cluj și-a majorat avantajul în meciul cu CSU Craiova profitând de o gafă colosală a lui Valerică Găman (33 de ani), unul dintre stoperii alb-albaștrilor. 

În avantaj minim la pauză, 1-0, CFR Cluj a înscris golul de 2-0 în minutul 56 al meciului cu CSU Craiova. Gabriel Debeljuh a profitat de o gafă uriașă a lui Valerică Găman, fundaș central al oaspeților, care i-a oferit un „assist” nesperat.

CFR Cluj, campioana României pentru a 5-a oară la rând! Diferența în meciul de titlu, făcută de un gol din ofsaid
CFR, campioana României
CFR Cluj, campioana României pentru a 5-a oară la rând! Diferența în meciul de titlu, făcută de un gol din ofsaid

Valerică Găman, „assist” la golul de 2-0 înscris de CFR Cluj

Presat de Adrian Păun, Găman a încercat să joace „acasă”, să paseze spre portarul Mirko Pigliacelli, însă a ratat execuția. A lovit balonul defectuos și l-a trimis exact la Gabriel Debeljuh, care aștepta undeva între linia defensivă a Craiovei și Mirko Pigliacelli.

Atacantul croat a preluat cu talpa, s-a întors și l-a „executat” pe Pigliacelli. Totul în timp ce Găman urmărea impasibil.

Totuși, avantajul de două goluri al campioanei en-titre nu a ținut mult. Alexandru Mateiu a redus din diferență în minutul 61.

Găman a avut o parte din vină și la primul gol. L-a faultat pe Debeljuh, iar din lovitura liberă rezultată a înscris Boateng. Valerică a fost înlocuit în minutul 75. 

Ministrul Novak, moment penibil în direct la TV » A refuzat să recite versurile imnului României + acuză Federația de hochei: „De la ei a plecat totul!”
SCANDAL
Ministrul Novak, moment penibil în direct la TV » A refuzat să recite versurile imnului României + acuză Federația de hochei: „De la ei a plecat totul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
rocknroll
rocknroll  •  16 Mai 2022, 01:10

Mare *** de jucator, Găman! Cât o fi luat pentru "greșelile" de la ambele goluri, dar mai ales la al doilea, oferit pe tavă echipei arbitrilor? În plus, după ce a pierdut balonul, a stat absolut impasibil, asistând (parca-l invita pe Debeljuh sa traga), aproape ferindu-se din calea mingii. Craiova a jucat în 10 oameni tot meciul. După ce și-a dat seama Reghe că Găman e ***, adică pe invers, l-a scos din echipă. În a doua repriză, Dan Nistor... a greșit ABSOLUT TOATE CENTRĂRILE și aproape toate baloanele trecute pe la el. După, Găman, cel mai prost jucător de pe teren.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

contrabas3
contrabas3  •  16 Mai 2022, 00:16

Gaman a greșit profesional la ambele goluri. :)

radugon
radugon  •  16 Mai 2022, 00:05

Se zice că, pentru a „trânti” un meci, nu e necesar să cumperi toți jucătorii: un fundaș central e suficient.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează