LIGA 1  ·  RAPID

Valerii Moraru îl atacă dur pe Marian Rada: "Venea la Pro Rapid şi juca poker pe internet"

Vineri, 20 Martie 2015, 00:00

Valerii Moraru, patronul Rapidului, îl atacă pe antrenorul din tur al echipei, Marian Rada.

"Rada venea la Pro Rapid şi stătea toată ziua la un calculator, unde juca poker pe internet, iar clubul îi plătea un salariu lunar de 3.000 de euro. Ştiu foarte bine că Rada este rapidist, dar nu înţeleg un lucru.

Cînd clubul era în pericol să nu primească licenţa, a acceptat amînarea datoriilor, dar cu o clauză de 100 de euro pentru fiecare zi de întîrziere. Conducătorii din acel moment au acceptat pentru că erau disperaţi şi nu aveau altă soluţie.

Am făcut curăţenie la club, erau foarte mulţi care stăteau liniştiţi şi primeau bani. Vrem să facem din Rapid un club profesionist. La echipă au rămas doar persoanele care vor să muncească. S-a terminat cu binefacerile", a declarat Moraru pentru ziarul Fanatik.Cum arată soția lui Mircea Radu, cu 20 de ani mai tânără. El a fost ales de 9 ori cel mai sexy bărbat din România

Libertatea

Comentarii (62)

snk21  •  21 Martie 2015, 11:06
Postat de ucluj2011 pe 20 Martie 2015, 13:17

Asta-i prostu' satului , stelistul Valahul cu unul din cele 100 de conturi ale lui. Omu' are acceas la "voturi" probabil este un angajat al G.Sp. Un i-di-ot cu legitimatie.

Și eu cred că este angajatul găștii slugilor proaste!o epava de om fără să știe ce înseamnă să ai și tu o viață de om normal.Un sclav care pentru câțiva galbeni își dăruiește viața marelui site numit jsp.

karpov.anatoli  •  21 Martie 2015, 10:36

Despre Anatoli Karpov. A fost un mare șahist. Vezi Wikipedia. Am ales avatarul acesta in anii 2000, muuult înainte de joncțiunea Rapid-Moraru, nefiind nicidecum un filorus, insa fiind un admirator al inteligentei aplicate. Cand a venit moraru, acesta fiind basarabean, am vrut sa-l schimb pe "karpov". Nu. Niciodata. Patronii, vin si trec. Rapid este mereu acelasi, de cand il știu eu, din '61. Despre Moraru....numai de bine, deocamdată. Mai vedem in viitor....

karpov.anatoli  •  21 Martie 2015, 10:24
Postat de dinarad pe 21 Martie 2015, 03:07

Ei lasa bai Valahule ca si alde Rapid , Cluj , Petrolul , Arad , Craiova , daca ar fi beneficiat de statutul si avantajele pe are le aveati voi in perioada aia ar fi avut performante. Nu te mai da asa de mare si nu te mai lauda cu ceva de care "intr-un fel" ar trebui sa-ti fie (putzina) rusinica.

Revin. Arad, toată stima. Dumneata ești un cerebral, o raritate in rândul postacilor, sunt alături. Take care, my dear :)

Vezi toate comentariile (62 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:30 Fotbal, Premieră

Rezumat Bundesliga

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1