FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO, SÎMBĂTĂ, 21:00, LOOK TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Valerii Moraru le-ar da bani rapidiştilor, dar legea nu îl lasă: ”Cristina Andronache o să fie împotrivă”

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 26 septembrie 2014 15:38

Valerii Moraru, acţionarul majoritar al Rapidului, a vorbit despre derby-ul cu Dinamo, programat sîmbătă, de la ora 21:00, pe Look TV şi liveTEXT pe GSP.RO.
”Am fost la mai multe meciuri dintre Rapid şi Dinamo. Acum sînt cu Rapid, atunci nu ţineam cu nimeni. Îmi cumpăram singur bilete, merg de peste 10 ani la meciuri. Eu pot să le promit o primă specială jucătorilor, dar nu pot face plăţile, pentru că Andronache o să fie împotrivă.

Atîta timp cît avem un plan de reorganizare, legea nu ne permite. Nici ea nu poate să îşi asume răspunderea ca să le dăm jucătorilor o primă. Avem o echipă care nu e tocmai pregătită pentru un aşa derby. Eu sînt însă optimist şi cred că vom învinge”, a spus Valerii Moraru la DolceSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
spivak
spivak  •  27 Septembrie 2014, 19:59

Madam Andronache e de vină. Ca administrator judiciar, trebuia să supravegheze tranzacţia cu acţiunile clubului şi să se asigure că totul e în ordine. În loc de asta, face pe grozava şi încasează o avere.

spivak
spivak  •  27 Septembrie 2014, 19:55

Cât timp nu se lămureşte treaba cu Massone, Moraru n-o să dea niciun ban.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Septembrie 2014, 23:45
Postat de inginera pe 26 Septembrie 2014, 20:39

Ce faci prostea, iar o zxsugi pe gesepe de dimineata pana seara?:))

nu te intrece nimeni, domnule clona.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează