FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Valeriu Argăseală speră să rezolve azi transferul » Impresarul lui Younes Hamza: "S-a păstrat pentru Steaua!"

Hamza vrea să revină în România
Hamza vrea să revină în România

Articol de - Publicat duminica, 10 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 09 august 2014 23:59

Impresarul tunisianului a dezvăluit ieri că acesta i-a rugat pe bulgari să nu-l folosească în cupele europene pentru a putea juca în Champions League cu roş-albaştrii.

Botev o ajută pe Steaua în drumul spre grupele Ligii Campionilor. Oficialii din Bulgaria au ţinut cont de rugămintea lui Hamza şi nu l-au folosit deloc pe atacantul de 28 de ani în meciurile pe care le-au jucat în Europa League, contra celor de la AC Libertas, din San Marino, şi a austriecilor de la St Polten.

"Hamza a cerut să nu fie folosit în meciurile din Europa League, iar conducerea a fost de acord, tocmai pentru că se purtau discuţii cu Steaua de foarte mult timp. A mai fost şi-o echipă din Cipru care l-a dorit pe Hamza, iar toate aranjamentele au fost făcute în aşa fel încît Younes să joace în Europa doar la noua sa formaţie", a dezvăluit aseară, la DolceSport, agentul agestuia, Mihai Joiţa.

"Sper să vin cu prada!"
Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a plecat ieri în jurul prînzului în Bulgaria pentru o nouă rundă de negocieri în vederea aducerii în Ghencea a lui Hamza. Conducătorul roş-albaştrilor a participat la prezentarea lui Luchin şi imediat a plecat spre vecinii bulgari pentru a finaliza în cel mai scurt timp transferul atacantului de 28 de ani.

"Nu pot să spun acum prea multe despre acest transfer. Este un jucător pe care noi ni-l dorim foarte mult şi cu care sîntem în discuţii de mai mult timp. Ştim ce pretenţii au bulgarii, trebuie să mai discutăm despre acest aspect. Important este să se facă cît mai repede acest transfer, şi-abia atunci o să fie o satisfacţie foarte mare. Sper să mă întorc cu prada acasă!", a spus zîmbind şeful din Ghencea.

"Singura ofertă clară"
Argăseală a fost în tribune la meciul pe care Botev Plovdiv l-a jucat cu Litex Loveci, scor 3-3, partidă în care Hamza a fost doar rezervă şi a intrat pe teren în minutul 46. A purtat discuţii cu şefii echipei, cu care se va întîlni şi astăzi pentru a bate palma.

Dacă e cazul, Argăseală va rămîne în Bulgaria şi luni, în încercarea de a rezolva transferul pînă la miezul nopţii. Acela e momentul în care steliştii trebuie să trimită lista definitivă cu jucători pentru meciurile cu Ludogoreţ la UEFA.

"E bine să fim optimişti în ceea ce priveşte transferul lui Hamza. Domnul Argăseală se va vedea şi duminică cu bulgarii pentru negocieri. Ei nu vor să-l lase aşa uşor să plece, dar ştiu că Steaua este singura echipă care a venit cu o ofertă clară în privinţa lui Hamza", a mai adăugat Joiţa.

Şansele de calificare cresc cu Hamza
Agentul tunisianului, Mihai Joiţa, a dezvăluit şi unele discuţii pe care le-a avut cu cîţiva agenţi şi foşti jucători internaţionali bulgari: "Discutînd cu mai mulţi specialişti din Bulgaria, cu care am relaţii foarte bune de multă vreme, aceştia mi-au spus că în acest moment Steaua are 60 la sută şanse în meciurile cu Ludogoreţ din Liga Campionilor. Dar ele pot ajunge chiar la 80 la sută dacă Hamza ar ajunge în Ghencea. Este un atacant care poate fi decisiv! A dat deja două goluri în acest sezon, deci e cam la zi cu pregătirea".

A spionat şi adversarii
Dacă tot a ajuns la Plovdiv pentru negocierile cu cei de la Botev, Argăseală a provitat şi a urmărit şi partida viitorilor adversari ai Stelei din play-off-ul pentru Liga Campionilor. Ludogoreţ a jucat în deplasare cu Lokomotiv Plovdiv: "Cred că noi sîntem favoriţi la calificare, mai ales că jucăm în competiţiile europene de 10 ani consecutiv, în timp ce Ludogoreţ a început să participe în aceste competiţii de doar cîţiva ani".

"Am vorbit cu Hamza, el îşi doreşte mult să ajungă la Steaua. Sper să se concretizeze cît mai repede acest transfer. Hamza este un atacant de careu, un jucător foarte bun, care înscrie atunci cînd are ocazia" (Srgian Luchin, fundaş Steaua)

"Mi-ar plăcea să revin în România, dacă se vor înţelege cluburile. Îmi place foarte mult la voi. Am avut două sezoane foarte bune la Petrolul, am rămas cu amintiri frumoase. A fost un plus mare în cariera mea" (Hamza Younes, atacant Botev)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Gorjenii sînt inflexibili la negocieri"
Steliştii nu reununţă la aducerea olandezului Nicandro Breeveld de la Pandurii. "Negocierile între cele două echipe continuă, dar se mişcă destul de greu. Ei sînt inflexibili în discuţii, dar uită că au cîştigat mereu de pe urma acestor afaceri pe care le-au făcut cu Steaua. Au beneficiat de nişte avantaje pe care nu le aveau niciodată dacă îşi ţineau jucătorii la Pandurii. Transferul lui Breeveld la Steaua este benefic în primul rînd pentru jucător, dar şi pentru cluburi. Toţi ar avea de cîştigat", a punctat Argăseală.

Iancu revine la "naţională"
Plecarea lui Bogdan Stelea de la cîrma echipei naţionale de tineret a dus la convocarea lui Gabi Iancu la acţiunile reprezentativei Under 21. Viorel Moldovan a decis să-l cheme pe stelistul care a fugit în miez de noapte din cantonament la meciul pe care România îl va juca miercuri, la Ploieşti, contra Italiei. Partida va avea loc de la ora 19:30, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti. De la Steaua, Moldovan i-a mai convocat pe portarul Valentin Cojocaru şi pe fundaşul Alin Toşca.

Clujenii nu sînt speriaţi de Steaua
Vasile Miriuţă e sigur că poate bate Steaua în derby-ul etapei de astăzi, din Gruia: "Părerea mea, fără să jignesc pe nimeni, este că Steaua a jucat mult mai bine în sezonul trecut. Nu pot spune că avem un lot cu care să ne luptăm la titlu în acest sezon, dar nici nu mă pot speria de Steaua. Putem cîştiga. Sincer, nici Dinamo nu prea are faţă de campioană, a cîştigat două meciuri cu Oţelul şi U Cluj, n-a bătut pe Bayern sau Real Madrid".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
spre25
spre25  •  10 August 2014, 13:44
Postat de cristian_u pe 10 August 2014, 09:34

N-aveti fata voi de Hamza. La cata mmmuummuu v-a dat, acum il asteptati cu bratele deschise sa-l pupati in dos.

Coardã gazoasã ce esti. Hamza e petrolist de mic, nu? Il asteptam sa-i umple poarta lu' Pecanha si sa-ti faca un frate.

terminatorul3
terminatorul3  •  10 August 2014, 13:42

Pai rezolva odata bai Gogule ! Ai consumat pana acum bani pe helicopter , avioane , hoteluri si papa !

iulian099
iulian099  •  10 August 2014, 12:03
Postat de cristian_u pe 10 August 2014, 09:51

Asta pentru ca ai niste cunostiinte fotbalistice solide... :)) Hamza este mai petrolist decat esti tu stelist. ;)

O daaaa sunt sigur ca nu mai poate el de Petrolul unde a jucat 1 an sau 2 :)))))))))))) Habar nu are limba romana si claar tin minte ca habar nu are de ce a fost vandut, el vroia sa ramana in Romania nu sa se duca in Bulgaria dar petrolul l-a dat cu japca :)))) pt bani :))) . Asa ca nu mai poate el de ploiesti-ul tau, oras care miroase de la 2 km inainte sa intri in el :)) si plin de zzyganyyy ...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează