FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Argăseală: "Transferul lui Pepe Moreno a picat"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2009 00:00

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a dezvăluit care va fi salariul noii achiziţii, Rafal Grzelak şi a precizat că transferul lui Pepe Moreno la Steaua a picat:

"Grzelak va cîştiga destul de bine pentru campionatul nostru: 120.000 de euro pe sezon."

"Nu am avut nicio intenţie de a-l transfera pe Edinho sau pe alţii, despre care apar informaţii în presă."

"Cu Cesinha şi Bozovici am discutat, dar condiţiile puse de ei sunt încă departe de cele puse de noi. E posibil să îşi găsească alte echipe sau să revină la negocierile cu noi.Transferul lui Pepe Moreno a căzut. A intervenit un lucru neprevăzut pe care nu îl putem defini", a spus Valeriu Argăseală la televiziunea sportro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
aureltg
aureltg  •  30 Iunie 2009, 15:00
Postat de makke pe 30 Iunie 2009, 14:35

hahaha=))) du-te tati si culc-te ca esti obosit :))) auzi sa aduci jucatori din divia b a brziliei...=)))) cu gandirea asta ar trebuii sa preiei un club de fotbal ceva=)))))

bombonel, in primul rand invata sa scrii! iti va lua intre 6 si 12 ani. in al doilea rand, fii putin mai atent la mesaje: eu doar am raspuns unui comentariu, nu l-am generat, iar in al trelea rand, daca as fi avut un copil ca tine as fi regretat o viata intreaga ca nu am folosit contraceptia!

deeema
deeema  •  30 Iunie 2009, 14:57

Ce conducere e asta cu HOMOSEALA si Satana care nu are bani nici de un cash proaspat in fruntea Stelei, vinde-o odata unui om influent lasa sa faca un front comun cu stelishti care au bani gen Iordanescu, Boloni, Hagi, Nastase si sa o cumpere pina nu a distrus-o complet acest ikmbecili nesimtit BERBECALI!!! PIEI SATANA!!! FORTA STEAUA

makke
makke  •  30 Iunie 2009, 14:35
Postat de aureltg pe 30 Iunie 2009, 14:11

mare dreptate ai! daca astia-s conducatorii stelei, atunci sa vina altii!

hahaha=))) du-te tati si culc-te ca esti obosit :))) auzi sa aduci jucatori din divia b a brziliei...=)))) cu gandirea asta ar trebuii sa preiei un club de fotbal ceva=)))))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează