FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu, criticat pentru că l-a cedat pe Dugandzic la Rapid: „Nu e jucător de ultimele 15 minute! Nu au avut încredere în el”

Marko Dugandzic
Marko Dugandzic

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2022 18:24 / Actualizat luni, 25 iulie 2022 19:12

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, îl critică pe Dan Petrescu (54 de ani) pentru că nu s-a opus transferului lui Marko Dugandzic (28) la Rapid.

Dugandzic a avut un debut de vis la Rapid. A marcat și a pasat decisiv în victoria giuleștenilor în fața celor de la FCSB, scor 2-0. Iftime a ținut să critice strategia celor de la CFR, spunând că ardelenii nu i-au oferit destulă încredere.

„Killerul” FCSB-ului a fost refuzat de Becali: „I-am zis de el, dar n-a vrut să-l ia”
RAPID - FCSB 2-0
„Killerul” FCSB-ului a fost refuzat de Becali: „I-am zis de el, dar n-a vrut să-l ia”

„Cel mai inspirat a fost Dugandzic, care a fost excepțional. Fără golul lui Dugandzic și assistul lui, ei nu aveau nicio ocazie, să fim serioși. El nu prea a jucat la CFR, dar el nu e un jucător de 15 minute și la un stil din ăla în care să aștepți să dea gol oricând. El e un jucător de echipă și e un tip care cred că are multă personalitate. 

Nu a avut încredere, nu i-a oferit CFR-ul și e păcat. El se va potrivi bine pe Rapid. Dacă Dugandzic își menține forma asta, el ține echipa, că ei nu au oameni de gol, nu au făcut un meci extraordinar aseară”, a declarat Iftime potrivit digisport.ro.

Dan Petrescu: „Dugandzic m-a rugat frumos să-l las să plece”

Dan Petrescu a discutat despre felul în care s-a produs despărțirea de Marko Dugandzic, la două zile după transferul de la CFR Cluj.

El voia să joace mai mult, îl înțeleg. Nu prea juca, Debeljuh juca mai mereu înaintea lui, mai e și Betancor. M-a rugat frumos dacă poate să joace și normal că nu mai are rost să ții un jucător care vrea să plece. A făcut un meci.... n-am văzut meciul, dar am înțeles că a dat gol și pasă de gol, bravo lui!”, a precizat Dan Petrescu.

Citește alte știri din Liga 1: 

MM Stoica, după ce FCSB a fost învinsă în Giulești: „Rapid, un adversar foarte modest!”
RAPID - FCSB 2-0
MM Stoica, după ce FCSB a fost învinsă în Giulești: „Rapid, un adversar foarte modest!”
Mititelu și-a luat avânt: „Băieții au fost la 60-70%. Echipa poate mai mult”
FCU CRAIOVA - CFR CLUJ 3-1
Mititelu și-a luat avânt: „Băieții au fost la 60-70%. Echipa poate mai mult”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
dinamo100
dinamo100  •  26 Iulie 2022, 08:41

Oare cat credit mai are DP din partea conducerii CFR-ului?!!

1945sv0509
1945sv0509  •  25 Iulie 2022, 21:57

Vad ca gsp este ferm pe pozitii si nu lasa sa apara si alte opinii decit cele ce slavesc...ghici pe cine.

1945sv0509
1945sv0509  •  25 Iulie 2022, 21:35

Iar s-a trezit nea caisa sa isi dea cu parerea despre lucruri pe care le-a invatat la singura scoala absolvita, cea a statului in *** in fata celuilalt mare filosof al fotbalului.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează