FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Botoșani poate da lovitura după cel mai tare amical al verii » Iftime: „Au notat două nume de la noi!”

FC Botoșani a încheiat stagiul de pregătire din Austria cu o „remiză albă” obținută în compania campioanei Cehiei, Victoria Plzen.
FC Botoșani a încheiat stagiul de pregătire din Austria cu o „remiză albă” obținută în compania campioanei Cehiei, Victoria Plzen.

Articol de - Publicat vineri, 08 iulie 2022 19:16 / Actualizat vineri, 08 iulie 2022 19:31

FC Botoșani a încheiat stagiul de pregătire din Austria cu o „remiză albă” în compania campioanei Cehiei, Victoria Plzen. 

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, e mulțumit de modul în care a arătat echipa la primele meciuri sub comanda lui Mihai Teja și spune că Plzen, campioana Cehiei, a pus ochii pe mai mulți fotbaliști.

Adrian Mititelu reaprinde războiul cu CS Universitatea Craiova: „În lipsa noastră au furat tot!”
FCU Craiova
Adrian Mititelu reaprinde războiul cu CS Universitatea Craiova: „În lipsa noastră au furat tot!”

Valeriu Iftime: „Plzen a notat două-trei nume de la FC Botoșani”

„A fost un cantonament reușit, cu multe lucruri mulțumitoare. Nu întâmplător am avut în program meciuri amicale interesante, cu adversari precum FC Basel sau Plzen. FC Botoșani devine un nume cunoscut. 

Cehii au notat două-trei nume de la noi, la ce replică bună am dat. Este devreme însă să avansăm în direcția unui eventual transfer”, a precizat Valeriu Iftime, la Sport Total FM.

„Plecăm la drum cu același obiectiv, play-off-ul. Pentru ca șansele să crească mai aducem un decar adevărat din Israel”, a precizat finanțatorul echipei botoșene. 

„Pe mine mă interesează și spectaculoziteta jocului, pentru atragerea spectatorilor. Decât să adormi pe stadion, la un chinuit 0-0, prefer întotdeauna un 2-2 de exemplu. Cred că vom avea un parcurs bun cu Mihai Teja, un antrenor elegant din toate punctele de vedere ”, a concluzionat finanțatorul celor de la FC Botoșani.

VIDEO Valeriu Iftime: „Nu Marius Croitoru a ținut fotbalul din Moldova în picioare”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

EXCLUSIV Mișcări de trupe la Dinamo » Steliano Filip și alți 4 fotbaliști au plecat! + cine e noul transfer al „câinilor”

VIDEO Adrian Mititelu reaprinde războiul cu CS Universitatea Craiova: „În lipsa noastră au furat tot!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Desprecampioni
Desprecampioni  •  09 Iulie 2022, 03:54

Whoi, ești prea prost. HAI FC BOTOȘANI !!!

pinguinul_japonez
pinguinul_japonez  •  08 Iulie 2022, 23:42
Postat de ionescugeorge77 pe 08 Iulie 2022, 20:53

de 15 ani de cand comentez pe gsp ...nu am intalnit un suporter al botosanilui care sa comenteze si el despre echipa lui ...

care 15 ani ? acu te vad prima oara aici !

johny2003
johny2003  •  08 Iulie 2022, 21:36

Bai Eftime, tu nu ai auzit ca Haiducul Baba Novac ti-a interzis sa mai aduci straini in Moldova?!? Mai bine iei un Zimbru de la Chisinau, ca asta nu se pune la socoteala, e de-al nostru!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează