FOTBAL  »  Superliga  »  CONTRACT

Răchită a dezvăluit ce i-a transmis Budescu » Unde vrea să joace mijlocașul, după plecarea de la FCSB

Constantin Budescu, la FCSB
Constantin Budescu, la FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 13 ianuarie 2022 14:39 / Actualizat joi, 13 ianuarie 2022 15:08

Valeriu Răchită (51 de ani), fost fundaș la Steaua și apropiat al lui Constantin Budescu (32), spune că este exclus ca mijlocașul dat afară de la FCSB să semneze cu Petrolul în această iarnă, „Budi” preferând să meargă la o echipă din străinătate.

Nemulțumit de randamentul lui Constantin Budescu, jucător pe care îl plătea cu 20.000 euro lunar, Gigi Becali i-a propus mijlocașului rezilierea contractului, pe care fotbalistul a acceptat-o. Budescu este în prezent liber de contract și, potrivit lui Valeriu Răchită, caută un angajament în străinătate cel puțin până la finalul sezonului.

Răchită regretă plecarea lui Budescu din Liga 1, pe care o consideră acum mai săracă în pase cu exteriorul și execuții spectaculoase.

MM revine după declarațiile lui Becali: „Gigi nu mai ține minte, e funny”
FCSB
MM revine după declarațiile lui Becali: „Gigi nu mai ține minte, e funny”

Valeriu Răchită: „Budescu mi-a spus că vrea să plece afară”

„Budescu va pleca afară, mai poate juca doi ani la nivel înalt. Are mai multe oferte, este un jucător căutat. Păcat că pleacă din campionatul românesc. Odată cu plecarea lui Budescu, s-a terminat cu pasele cu exteriorul și golurile din corner în campionatul românesc.

Am vorbit cu el, avem respect unul față de altul, și îmi spunea că se gândește să plece din nou afară, pentru a-și asigura liniștea financiară.

După care, normal, va veni la Ploiești, pentru că iubește Petrolul. Poate chiar în vară, dacă va considera că va avea o bază financiară solidă”, a declarat Răchită la Pro X.

Budescu a rezistat 4 luni la FCSB, în care a reușit un singur gol și o pasă decisivă, într-un total de 11 apariții.

Mai multe știri din Liga 1: 

FCSB a pus în vânzare biletele pentru partida cu CFR Cluj » Câți spectatori vor putea asista la meci

Cu un viitor incert, Academica Clinceni a bifat, totuși, primul transfer al iernii: „Să joc aici e o oportunitate”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
fcsarbitrii
fcsarbitrii  •  13 Ianuarie 2022, 19:52

Cred ca Budescu ar putea sa revina in atentia tuturor daca ar ajunge la Rapid,acolo se apreciaza fotbalul-spectacol si executiile de efect si cel mai bun exemplu este Lupu unde la Rapid facea spectacol si-si eficienta.

valentindragobete
valentindragobete  •  13 Ianuarie 2022, 17:28
Postat de brentford pe 13 Ianuarie 2022, 15:02

Cum adica "mai poate juca doi ani la nivel înalt"? Cel mai înalt nivel e pe Estadio Daniel Alcides Carrion. Dar nu cred ca inafara de Liga 2 prin Arabia mai poate juca pe mai mult de 10k pe luna. Si acolo e la nivelul marii,nicidecum înalt.

Budescu nu mai joacă nimic de vreo 2-3 ani, răchită bate câmpii !

brentford
brentford  •  13 Ianuarie 2022, 15:02

Cum adica "mai poate juca doi ani la nivel înalt"? Cel mai înalt nivel e pe Estadio Daniel Alcides Carrion. Dar nu cred ca inafara de Liga 2 prin Arabia mai poate juca pe mai mult de 10k pe luna. Si acolo e la nivelul marii,nicidecum înalt.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează