FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Vali Badea, atacantul care a dus Steaua în grupele UCL, analizează vârfurile de la FCSB: „Buș face aceeași greșeală ca mine!”

22 de goluri a reușit Vali Badea în tricoul lui FCSB
22 de goluri a reușit Vali Badea în tricoul lui FCSB

Articol de - Publicat luni, 28 septembrie 2020 14:49 / Actualizat marti, 29 septembrie 2020 12:34

Valentin Badea, 37 de ani, fostul golgeter al lui FCSB, pune rezultatele modeste ale echipei pe seama contextului epidemiologic și vorbește deschis despre atacanții roș-albaștrilor din prezent.

  • Eliminată din Europa League, FCSB a pierdut în etapa #5 din Liga 1 la Poli Iași, scor 2-5 - detalii, AICI

„În primul rând, a fost această situație cu virusul. Astfel, nu se ajungea aici. Steaua începuse foarte bine. Pe lângă faptul că a câștigat primele 3 meciuri, a jucat chiar spectaculos. Infectările au tăiat tot elanul echipei, din păcate. Nimeni nu poate să spună că le puteau evita, au fost și probabil că vor mai fi cazuri și pe la alte echipe”, a spus Badea, pentru GSP.ro.

„Steaua, în primele 3 cluburi din țară la copii și juniori”

Omul care a calificat trupa roș-albastră în grupele Champions League, ediția 2006-2007, după „dubla” cu Standard Liege, vorbește despre tinerii din lotul lui FCSB și dezvăluie cine sunt preferații lui.

„Mie întotdeauna mi-au plăcut Man și Coman. Doi copii cu un potențial foarte mare. Acum, pentru că nu mai evoluează în Europa, o să le fie un pic mai greu să-i vadă lumea. Să sperăm totuși că vor juca la echipa națională și o să pună umărul la calificare.

Se vede că Steaua a investit în copii și juniori. Cred că e printre primele 3 cluburi din țară la acest capitol, alături de Viitorul și Craiova. Au venit copii talentați din toate zonele țării. Ce vedem noi acum la prima echipă sunt vârfurile din generația lor”, a declarat Valentin Badea pentru Gazeta Sporturilor.

„Nu e un dezastru financiar la FCSB”

Întrebat despre Sergiu Buș și Adi Petre, atacanți care nu performează în acest moment, Badea are o explicație: „Lui Petre nu-i mai stă gândul la echipă, asta cred eu. Se gândește să plece mai repede. Nu a avut rezultate optime nici la ultimele teste fizice, din ce am văzut. Legat de Sergiu Buș, el este un atacant cu simțul golului. Aleargă foarte mult. Ținând cont că joacă la Steaua, i-aș da un sfat: să stea cât mai mult în fața porții. Steaua are posesie, aduce multe mingi în careu, iar el trebuie să fie mereu acolo. Spun asta pentru că aceeași greșeală am făcut-o și eu la început”.

„Steaua se bazează acum pe jucătorii tineri, vrea să-i crească anul acesta. Am observat că nu se mai investesc sume în transferuri, dar nu cred că e un dezastru financiar, așa cum se spune. Patronul nu se află într-o situație atât de dificilă încât să ia în calcul falimentul”
Valentin Badea

22 de goluriîn 74 de meciuri a reușit Badea în tricoul lui FCSB, în perioada 2006-2008

1.000.000 €a achitat FCSB celor de la FC Vaslui pentru a-l aduce pe Badea în vara lui 2006. Jiul îl cumpărase de la Alexandria pe numai 1.000 de euro în 2001

VIDEO Conferință de presă Toni Petrea, după Poli Iași - FCSB 5-2

Citește mai multe știri despre FCSB:

FCSB a cedat un jucător după meciul din Europa League! Unde va juca + cine se pregătește să mai plece

Gigi Becali s-a testat de COVID: „Intra cu mască, fără mască. Nu avea nicio teamă” » De ce nu mai apare la TV și cine îi ia locul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
3871452942869470
Aurel Tiberiu  •  28 Septembrie 2020, 17:38

Fata de ăștia de acum, Vali Badea era țiplă!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează