FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO, DUMINICĂ, 20:00, ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Valiza "cîinilor" » Dinamoviştii au cea mai mare primă din acest sezon!

Articol de - Publicat marti, 02 noiembrie 2010 00:00

Dinamoviştii vor juca duminică, la Cluj, pe cel mai mare bonus din acest sezon: 10.000 de lei de jucător.

Revenirea lui Borcea alături de echipă coincide nu doar cu 4 victorii consecutive în meciurile oficiale, ci şi cu redresarea financiară a conturilor jucătorilor. Acţionarii au transmis că fotbaliştii sînt la zi cu salariile, iar pentru meciul de duminică, de la Cluj, cu CFR, intenţionează să ofere din nou prime de victorie roş-albilor. Mai ales că, de cînd ardelenii au promovat în Liga 1, în 2004, Dinamo n-a învins niciodată în Gruia.

Şefii "cîinilor" s-au gîndit să ofere cîte 10.000 de lei pentru fiecare jucător, cel mai consistent bonus de victorie pe care elevii lui Andone l-ar încasa în acest sezon. Conducerea vrea să-i motiveze pe fotbalişti fiindcă urmează 3 partide considerate de foc, în doar o săptămînă: cu CFR la Cluj, apoi "dublă" cu U Craiova, în Cupă şi în campionat.

Banii încasaţi de dinamovişti din prime
Suma    Cu ce ocazie
7.000 de lei    victoria cu Rapid (3-2)
7.000 de lei    victoria cu Steaua (2-1)
4.000 de lei    victoria cu Bistriţa (2-0)
4.000 de lei    victoria cu Gaz Metan (3-2)

"Eu îi felicit pe jucători şi verbal, şi financiar. Băieţii să învingă mereu şi o să le fie bine"
Cristi Borcea, acţionar Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
namis35
namis35  •  02 Noiembrie 2010, 11:09

BINE CA SA INTORS BORCEA CA NE-au luat toate echipele la misto. din cea mai tare echipa , ajutata sau nu , am ajuns cea mai furata, ma uit si la steaua si mie mila. cfr sa taca ca toata lumea stie cum a luat titlul acum3 ani si cupa in urma cu 2 ani cand ia macelarit pe timisoara. cred ca iancu si porumboiu sunt cei mai fraieriti patroni din liga

namis35
namis35  •  02 Noiembrie 2010, 11:06

ce dracu cauta stanca in emisiune la gsp, ca va trage ratingul in jos. toata lumea stie ca e rapidist si ce mare scriitor este. aseara incerca sa abata gravele erori de la rapid-pandurii cu chestii intamplate acum 6-7 ani. rusine MARE SCRIITOR CE ESTI

florinch
florinch  •  02 Noiembrie 2010, 10:38

Hei,mai ziaristi "isteti",la Dinamo sunt promise prime nu "valize".Valizele sunt la Steaua si sunt folosite pentru a plati prime adversarilor,nu propriilor jucatori.Valize sau pungi de plastic.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează