FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ 2-2

ASTRA - CFR CLUJ 2-2. „Valize” la Giurgiu? Declarații surprinzătoare: „Am avut prime cu FCSB și CFR. Nu știu cine aduce banii”

Astra a avut prime speciale la meciurile cu FCSB și CFR 

FOTO: Raed Krishan +33   FOTO
Astra a avut prime speciale la meciurile cu FCSB și CFR FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iulie 2020 22:06 / Actualizat luni, 06 iulie 2020 11:24

Astra și CFR Cluj au remizat, scor 2-2. Alexandru Dandea (32 de ani), fundașul giurgiuvenilor, a dezvăluit obiectivul echipei în finalul sezonului. 

Astra se află momentan în obiectivul dezvăluit de Alexandru Dandea. E pe locul 3, cu un punct avans față de FCSB și FC Botoșani, în momentul în care mai sunt de disputat patru partide. Deși sunt pe loc de Europa League, giurgiuvenii nu au primit licența UEFA și nu pot evolua în cupele europene.

Dandea: „Am avut prime”

„În seara asta nu mă așteptam să întoarcem, trebuie să recunosc. Nu țin minte ca CFR să fi condus cu 2-0, apoi să fie egalată. I-am prins într-o situație neplăcută, am înțeles că au niște probleme la club. Noi avem prime stipulate pentru fiecare lucru, dacă terminăm pe locul 3 vom încasa niște prime foarte bune. Ne luptăm pentru ele. Nu se pune problema să nu le luăm, întotdeauna am obținut banii într-un fel. La ultimele două meciuri (n.r. cu FCSB și CFR) am avut și prime separate, în afară de ce am avut în contract. Nu știu cine aduce banii, conducerea ne anunță asta”, a declarat Dandea la Look Sport.

Dan Petrescu acuză o conspirație

Imediat după meci, Petrescu a insinuat că principala rivală a CFR-ului e avantajată în lupta pentru titlu: „Împotriva Craiovei nu am văzut niciun arbitraj, nu vreau să le iau din merite, dar sunt multe lucruri care se întâmplă pe care nimeni nu le vede. Mi se pare ciudat ce s-a întâmplat la ultimul meci, la Mediaș (n.red. la Gaz Metan - Craiova 1-2). Cum a luat roșu Buș. Noi nu am primit penalty azi, la Camora”.

Mai mult, tehnicianul clujenilor suspectează că giurgiuvenii au jucat pentru a-i ajuta pe olteni: „Mi-aș dori foarte mult, când vine Craiova aici, Astra să joace în același spirit și să îi văd în teren pe Budescu, Alibec și Fatai. Sper să îi văd pe acești 3 jucători”.

Bogdan Andone: "Jos pălăria pentru băieți, pentru caracterul lor, pentru atitudinea pe care o au"

FOTO. Cele mai tari imagini din Astra - CFR Cluj

+29 FOTO

Citește și alte știri despre Astra - CFR Cluj: 

ASTRA - CFR CLUJ. FOTO Ține-l, dacă poți! Placajul care l-a lăsat în fundul gol pe Dan Petrescu :D

Craiova e lider pentru prima dată de la promovare! Ce trebuie să facă pentru a deveni campioană

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (18)
dansy
dansy  •  06 Iulie 2020, 18:19

Voi cei de la GSP sugerati ca Astra ar fi primit bani de la Universitatea Craiova.Sa va fie rusine!Si sa aveti parte in viata de de tot atatia bani cat a dat Universitatea la Astra. Eu admir jucatorii de la Astra pentru ca joaca pe teren la fel cu orice echipa. Dan petrescu are frustrari,dar nu realizeaza ca in ultimele 30 de minute echipa sa inota in gol,nu mai avea forta fizica.Pe de alta parte nu am sa uit cum a castigat CFR cele trei campionate,cu furaciuni majore.Si am sa va dau exemplul cand intr-un meci cu Universitatea la executarea unui penalti pentru Universitatea in ultimele minute de joc Un fundas (Camora cred) a ajuns la punctul de la 11 metri odata cu Gustavo iar arbitrul nu a repetat lovitura Scorul era egal si daca U Craiova inscria adio titlu pentru CFR.Sau in alt an tot la Cluj Deac face o simulare grosolana si primeste 11 metri.Marcheaza si CFR castiga.Astea nu si le aminteste Petrescu!

1646338025437227
Mihai Mitrofan  •  06 Iulie 2020, 12:10

Cine stie football vede ca ASTRA joaca frumos.Nu il inteleg pe patron, parca nu vrea U.C.L. sau E***Fara suparareCRAIOVA nu are fata de campioana.Daca totusi, rugati-va sa nu picati cu..DUDELANGE..............

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  06 Iulie 2020, 09:43

Banii se vor vedea in Conturi daca nu+i spala !

Vezi toate comentariile (18)
Comentează