FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

"Vamă" şi Răzvan pun la cale noul sezon: "Mai vin trei jucători!"

Răzvan Lucescu vrea să reformeze Rapidul pentru a repeta performanţele din 2006
Răzvan Lucescu vrea să reformeze Rapidul pentru a repeta performanţele din 2006

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 09 iunie 2011 18:22

Dinu Gheorghe pune la punct nou sezon al Rapidului alături de Răzvan Lucescu. Cei doi au pus deja pe hîrtie pe ce jucători se bazează sezonul viitor şi care sînt cei care vor părăsi echipa. Pe lista plecărilor se află: Candido Costa şi Olberdam, plus Cesinha.

 

"De Cesinha ne despărţim, vom vorbi cu agenţii jucătorului pentru a găsi o modalitate corectă de încheia socotelile. Probabil îl vom lăsa liber, nu dorim să îl ţinem împotriva voinţei sale. Ieri am înaintat documentaţia pentru a solicita suspendarea contractului lui Spadacio. Vom vedea ce se întîmplă. Nu mai ştim nimic despre el. Nici Candido Costa şi Olberdam nu vor continua sezonul viitor în Giuleşti", a spus Dinu Gheorghe la televiziunea sportro.

Despre jucătorii care vor veni Dinu Gheorghe nu a dorit să menţioneze vreun nume, dar a spus posturile pe care Rapidul doreşte să se întărească. "Trebuie să mai aducem trei jucători, un mijlocaş ofensiv şi doi apărători. Doi dintre ei vor fi luni la pregătire, iar pentru al treilea vom finaliza tratativele săptămîna viitoare. În cantonament vom avea tot lotul la dispoziţie", a mai spus preşedintele Rapidului.

NICO NU VINE!
Şeful din Giuleşti a ţinut să elimine orice speculaţie cu privire la un posibil transfer al lui Daniel Niculae la Rapid în această vară: "Nu cred că Daniel Niculae poate veni la Rapid. Clubul nu are banii necesari pentru a-i suporta salariul. Eu cred că el va continua la Monaco şi în liga a doua din Franţa"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
edyy8
edyy8  •  09 Iunie 2011, 19:28

Adul inapoi pe BOYA !

bursuculvisiniu
bursuculvisiniu  •  09 Iunie 2011, 19:00

mai lasati fundasii si aduceti atacanti. avem cea mai buna aparare din campionat si voi aduceti fundasi... vreti sa batem iar recordul la egaluri?

tony_rapidistul2010
tony_rapidistul2010  •  09 Iunie 2011, 18:05

si pe raul rusescu de la fosta ursiceni erik frati moraesii si cu si guranta tragem la titlu al 4 lea dar daca tot am intrat in europa trebuie sa batem pe toti sa luam uefa si

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close