FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

"Vamă" zice că Duarte stă doar trei zile. Din informaţiile Gazetei, Duarte are ruptură şi stă minimum două săptămîni

Rui Duarte s-a accidentat în amicalul cu Sportul
Rui Duarte s-a accidentat în amicalul cu Sportul

Articol de GSP - Publicat luni, 08 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 08 august 2011 18:55

UPDATE // În direct la Fanatik Show, la DigiSport 1, preşedintele formaţiei din Grant, Dinu Gheorghe, a susţinut că "nu este atît de gravă accidentarea lui Duarte. În principiu, trei zile de pauză totală, nicidecum trei săptămîni. Nu este exclus să-l folosim cu Petrolul, în etapa următoare, dar decizia le aparţine lui Răzvan şi medicului echipei". Totuşi, in informaţiile Gazetei, Duarte "are leziune musculară de gradul 1 şi este exclus să joace în următoarele două săptămîni. Ar fi o performanţă dacă ar putea prinde returul din play off cu Slask Wroclaw, programat pe 25 august".

Accidentat în amicalul cu Sportul (2-1), disputat sîmbătă seara, Rui Duarte a efectuat în această dimineaţă un control medical pentru a stabili cu exactitate cît de gravă e leziunea sa musculară. Verdictul a fost crunt pentru Răzvan Lucescu: fotbalistul are ruptură musculară. Astfel, fundaşul dreapta lusitan e nevoit să stea departe de gazon cel puţin două săptămîni, avînd doar şanse teoretice de a prinde returul din play-off-ul Europa League, cu Slask Wroclaw.

În locul său, cel mai probabil, Lucescu jr. va miza pe Valentin Creţu, jucător împrumutat de la Chiajna. O altă variantă ar fi Oros, acesta fiind folosit pe acest post la partida de pregătire pe care alb-vişiniii au disputat împotriva "studenţilor", cînd a intrat în locul lui Duarte.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
maciu19
maciu19  •  09 August 2011, 00:28

da voi astia de la gazeta vreti sa il desfiintati pe duarte sau cum ?..ati primit ordin de "sus"? :-j..lasa ca o sa joace cu petrolul si o sa se vada ca "informatiile gazetei " nu sunt reale

sylar_1923
sylar_1923  •  08 August 2011, 19:47

daca ne luam dupa "sursele" voastre ati vrea ca RAPID sa fie retrograda. ziar comunist ce sunteti ! numai strambe bagati. decat sa aud ce va bese mintea despre Rapid mai bine faceti ceea ce stiti sa faceti mai bine. adica sa il pupati in dos pe imparatul vostru jiji maimutzoiul !!

blaustein
blaustein  •  08 August 2011, 19:22

Sta 2 saptamani pe bara, pe urma pleaca in Portugalia....la recuperare :)... mai sta vreo 2 luni, vine iar mai joaca un meci-doua, pe urma vine vacanta de iarna si se mai reintoarce pe la jumatatea returului. Intra titular, logic :)

Vezi toate comentariile (11)
Comentează