FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vânzarea lui Dinamo e în pericol! Florin Prunea, declarație alarmantă: „Simt că nimeni nu este interesat”

Articol de GSP - Publicat joi, 03 octombrie 2019 20:16

Florin Prunea, președintele lui Dinamo, a vorbit despre negocierile dintre Ionuț Negoiță și Claudiu Florică pentru vânzarea clubului. 

„Ar fi bine pentru toată lumea ca această incertitudine să se termine. Jucătorii nu sunt încântați de situație. Din ce simt eu, nimeni nu este interesat să cumpere Dinamo. Am spus asta de la început. Dar trebuie să se termine această incertitudine. Cred că și fanii sunt îngrijorați.

Singurii care știu sunt domnul Negoiță și persoanele implicate. Eu nu știu nimic despre stadiul negocierilor. Aș fi spus dacă era cazul”, a declarat Florin Prunea la Radio Dinamo 1948.

Din informațiile GSP, Claudiu Florică vrea întregul pachet de acțiuni deținut de Ionuț Negoiță, 92,7%, nu doar 51% sau 67%, variante despre care se discutase în săptămânile anterioare. Negoiță încă nu a dat un răspuns.

Citește și: 

EXCLUSIV VIDEO Sergiu Hanca este unul dintre golgeterii Poloniei și anunță de la Cracovia: „Vorba lui nea Gigi, Dinamo se transformă” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
corectu
corectu  •  04 Octombrie 2019, 08:00

Nu investeșe nimeni în fotbal.

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  04 Octombrie 2019, 01:18

Hai că Floricica evoluează...a început să aibă dubii..."crede" că...E perspicacă, foc!

amygos_sm
amygos_sm  •  03 Octombrie 2019, 23:36

sursele voastre, adica voi :) sunt praf si pulbere....cum ma sa spuneti ca florica vrea sa dea pe 92% din actiuni tot 3 mil cat da si pe 51%..?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează