FOTBAL  »  Superliga  »  CAZUL "VARGA - BĂLAN"

Varga şi Bălan au fost folosiţi ilegal! Rapid - Poli Timişoara merge spre 0-3!

Dacian Varga, Varga, Rapid
Dacian Varga, Varga, Rapid

Articol de - Publicat miercuri, 31 martie 2010 00:00

Federalii au decis ieri în primă instanţă că Varga şi Bălan n-aveau drept de joc cu Timişoara. Rapid poate face recurs în maximum 5 zile

După trei săptămîni de ping-pong între Comisiile LPF şi FRF, ieri s-a dat o primă decizie în cazul "Varga - Bălan" şi Poli Timişoara a trecut în avantaj.

Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor a LPF a stabilit că cei doi mijlocaşi au fost folosiţi ilegal de Rapid în meciul cu bănăţenii, încheiat pe teren 1-0. Giuleştenii pot ataca această primă decizie în termen de 5 zile, apelul urmînd să se judece cel mai repede mîine. Dacă hotărîrea iniţială va rămîne în picioare şi după recurs, sentinţa finală a Comisiei de Disciplină va fi mai mult ca sigur meci pierdut de rapidişti 0-3 la " masa verde" .

Nicolae Manea, Varga şi Bălan au aflat decizia de la reporterii Gazetei. "Nu ne mai miră nimic. Ne-am obişnuit deja să pierdem meciurile la «masa verde». Mai bine ne anunţau că deranjăm şi hotărau mai repede!", a răbufnit Manea. "Nu mai suportăm, vrem să ştim şi noi cînd ne va lăsa  LPF să jucăm?!", au reacţionat şi cei doi jucători implicaţi în acest caz, după ce au constatat că şansele lor să joace sîmbătă contra celor de la Curtea de Argeş sînt nule. Conducătorii Timişoarei au refuzat să comenteze decizia: "Aşteptăm finalizarea litigiului".

"Ce trebuie să fac pentru a putea să joc?! Să aduc bani de-acasă?! Să mi se spună dacă e nevoie să fac muncă în folosul comunităţii, mă duc să plantez zarzavaturi la LPF"
DACIAN VARGA, mijlocaş Rapid

"Se va ajunge la TAS cu acest caz, categoric! În zece zile vom şti clar cum e cu punctele. Dacă noi greşim în interior, TAS ne salvează!"
DUMITRU DRAGOMIR, preşedinte LPF

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
 •  31 Martie 2010, 13:33

afara cu iancu si cu smechriile lui,cei care vor sa castigam la masa verde n-au nicio treaba cu poli,ei sunt niste ipocriti,daca pierdeam noi sa-i fi vazut cum comentau.

 •  31 Martie 2010, 11:26

Ei,uite de-aia nu vor lua gloabele de la bragadiru campionatul.Ei,milogii, nu au invatat ca nu poti lua campionatul cu ajutorul comisiilor(vezi Steaua-cazul bricheta).V-ati ales cu o conducere,vai de capul vostru...

 •  31 Martie 2010, 11:20

este o mare nedreptate ce i se intampla rapiduluidar timisoara decat sa stea cu mana intinsa la pomana celor 3 puncte mai bine s-ar apuca sa joace ca oricum nu castiga titlulcu echipa de doi bani pe care o are iar RAPIDUL merge maideparte sustinut de minunatii suporteri cu sange alb-visiniu fortza rapid o iubire fara margini

Vezi toate comentariile (16)
Comentează