LIGA 1  ·  GLORIA - STEAUA 1-0

Variantă-surpriză la Steaua: Cosmin Olăroiu?

Articol de , - Publicat marti, 02 noiembrie 2010 00:00

Astăzi, fostul antrenor al Stelei are un meci decisiv în campionatul Qatar-ului şi, dacă îl va pierde, aproape sigur va fi demis şi va rămîne liber de contract.

Becali ar putea avea la îndemînă o variantă nesperată, dar ideală în concepţia lui, în privinţa postului de antrenor principal al Stelei. Deşi a semnat cu Lăcătuş pe 3 ani, Cosmin Olăroiu ar putea deveni de azi o ţintă viabilă pentru patronul din Ghencea.

Deşi e sub contract cu Al Saad, din Qatar, Oli se află într-o situaţie foarte grea acolo. A început prost noul sezon, iar săptămîna trecută a pierdut al 3-lea meci stagional, ajungînd tocmai pe locul 4. Chiar azi, va avea loc un meci crucial pentru el, derby-ul cu liderul Lekhwiya, pe teren propriu. Dacă va ieşi învins şi de această dată şi distanţa faţă de primul loc se va mări la 7 puncte, aproape sigur el va fi demis pentru că obiectivul e clar: titlul.

Rămînînd liber de contract, Olăroiu ar primi imediat un cec în alb din partea lui Becali, care a spus mereu în ultimii 3 ani că "Oli este antrenorul pe care îl apreciez cel mai mult şi cu care mi-aş dori enorm să mai colaborez". Oli şi Becali au făcut echipă la Steaua în cea mai bună perioadă a Stelei din ultimul deceniu, între decembrie 2005 şi iunie 2007. De altfel, alături de Protasov, Olăroiu a fost singurul care a plecat de bună-voie din Ghencea, neavînd vreun conflict cu patronul.

De ce e Olăroiu nr.1 în  Ghencea în ultimii 10 ani
... pentru că e ultimul antrenor care a adus în Ghencea un trofeu: Supercupa României (2006)
... pentru că e ultimul antrenor care a reuşit să cîştige campionatul cu Steaua (2006)
... pentru că a făcut cea mai mare performanţă europeană a Stelei după '89: semifinalele Cupei UEFA (2005-2006)
... pentru că a făcut 5 puncte în grupa Champions League din 2005-2006, record neegalat încă de Steaua
... pentru că a avut cel mai lung mandat, reuşind să bifeze un an şi 6 luni ca antrenor în Ghencea

Profit doar cu Olăroiu
Unul dintre motivele pentru care Becali îl place atît de mult pe Olăroiu e şi acela că doar cu acest tehnician a reuşit, de cînd a devenit patron, să aibă profit în exerciţiul financiar. La finalul anului 2006, Steaua a raportat, conform bilanţului depus, un profit de peste un milion de euro!

Lăcă nici n-are contract!
Şeful Şcolii de Antrenori din cadrul FRF, Mircea Rădulescu, a dezvăluit aseară, la GSP TV, că între Steaua şi Marius Lăcătuş nu există nici un acord scris! "Cei din Ghencea au termen pînă vineri să depună contractul, altfel Marius n-are voie să stea pe bancă în Giuleşti, la derby-ul cu Rapid!", a declarat "Riciu".Florin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (17)
dorelsimon  •  02 Noiembrie 2010, 19:42

Pai , ce faceti? nici nu am drept de opinie?

dorelsimon  •  02 Noiembrie 2010, 19:40

Eu zic , daca ar da atatia bani , sa-l aduca pe OLAROIU, de ce nu il aduce pe MURINHO? Tot atatia bani. Ca , asta al nostru , numara in arabeste. Si , ar fi , tot acolo. NU??????

dannysukaru  •  02 Noiembrie 2010, 13:00

oalroiu a castigat trofeeele alea cu echipa deja formata,ca dupa aia s-a vazut cum juca steaua,prost,foarte prost si de atunci e tot asa.anu asta am fi avut o sansa dar cobanasul cu 300 de oi si-a bagat picioru in toate sperantele noastre

Vezi toate comentariile (17 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1